Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek111

Tesciowa zboczeniec

Polecane posty

Gość Marek111

Moja tesciowa to potwór, nigdy jej nie lubilem. Zawsze wciska nos w nie swoje sprawy, psuje moje malzenstwo z Bozena, moja zona od dwóch lat. Sasiadka mojej matki jezdzi czesto do Ciechocinka, wiadomo, emeryci czuja sie tam najlepiej. Jest dam duzo klubów seniora. Sasiadka zaczela opowiadac o tym, ze maja swoje spotkania i mozna poznac ciekawych ludzi z calej Polski. Zaczela opoiadac cos o niejakiej "Purpurowej Samancie", opis tej osoby zgadza sie z wygladem mojej tesciowej. Wybuchlem smiechem poniewaz okazalo sie, ze ona podrywa tam wszystkich mezczyzn, ostatnio jakiegos emerytowanego majora z Krakowa. Nie wiem skad ten pseudonim, ale wrzucilem to do internetu i wyskoczylo mi kilanascie (!!!) anonsow erotycznych o wyuzdanej tresci sadomasochistycznej. Tesciowa ma juz 60 lat a proponowala tam, cytuje "kocie zaloty", "gryzienie w uszko" i "niewolnice Izaure". Pseudonim wzial sie chyba od jej upodoban bo skad niby? Nie wiem czy powiedziec to zonie, ja mam straszna beke. Tesc zmarl zanim sie poznalismy, zginal w wypadku samochodowym. Od tej pory tesciowa chyba wpadla w wir zycia towarzyskiego. Boje sie ,ze jak wyjdzie to na jaw to wszyscy beda nas wytykac palcami. Nie moge wyobrazic sobie tesciowej w stroju z lateksu i pejczem w reku a chyba na to wyglada. Bóg wie co oni w tym klubie seniora robia.

Gość gość
troche wiecej wyobrazni - takie sa kobiety