Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dauuidka

krwiak na główce noworodka co robić

Polecane posty

Gość dauuidka

Witam synek urodzil sie z krwiakiem na główce ...wszyscy mowili ze sam sie wchlonie obecnie synek ma 7 tygodni a w miejscu krwiaka zrobil sie twardy guz tak jak by wszystko stwardniało :/ Czy wasze dzieciaczki tak samo miały sa jakieś szanse ze to jeszcze sie wchlonie ?

Gość gość
Moja siostrzenica miała krwiaka z boku na pleckach. Sytuacja była taka sama i utrzymywało się to bardzo długo. Ale teraz ma 5 lat i nie ma po tym śladu. Powinnaś konsultować to z lekarzem co jakiś czas.

Gość gość
moja córka miała takiego krwiaka, był większy od jej głowy. Wchłonął się w 10 tygodniu życia, jak zaczął się wchłaniać w trzy dni nie było śladu. Wspomagająco 3 razy dziennie podawaj po 5 granulek arnica z Boirona - rozpuszczone w łyżeczce wody - świetnie wspomaga wchłanianie.

Gość gość
jak stwardnial to juz nic sie nie zrobi, moje dziecko tez mialo krwiaka podokostnowego ale na szczescie ladnie sie wchlonąl, rowno

Gość gość
na wizycie kontrolnej na pierwszym szczepieniu zapytaj sie pediatry co i jak. Moja corka ma krwaiaczka na plecach, ma 4 miesiace. Ale nie twardnieje. Podobno albo zostanie albo sie wchlonie do pierwszego roku zycia