Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomorzanka33

w jakich sieciówkach spodnie na 2 trymestr

Polecane posty

Gość pomorzanka33

w jakich sieciówkach można kupić fajne spodnie na 2 trymestr- (takie z małym ściągaczem, nie pod pachy :-)

Gość gość
h&m c&a

Gość gość
H&m polecam

Gość gość
ja pojechałam na halę targową - mini galerię i babeczka miała fajne zestawiki ciążowe i własnie nie takie wory pod pachy - za to miały regulację na tym elastycznym pasie, bowiem jest wszyta gumka z dziurkami, którą zapinasz na guzik. W miarę powiększania sie brzuszka poszerzasz sobie i spodnie nie cisną a na tyłku sie trzymają. Z c&a mialam spodnie ale one wlaśnie takiej regulacji nie mają. Jedynie dresy ciążowe miały wszyty troczek do zawiązania. A podane przeze mnie spodnie regulowane " do końca ciąży" to firma Branco była, bo właśnie sprawdziłam.

Gość gość
tak h&m chyba dla szkieletów rozmiar 36 największy godzinę szukała 38 i doopa wniosek jestem wielorybem tylko gdzie te wszystkie laski 36 wcisnęłabym się w nie tylko po co

Gość gość
Widocznie malo jest dziewczyn 36 bo wieksze rozmiary zostaly wykupione. W moim miescke na hali targowej owszem sa spodnie ciazowe, ale sa okropbe fasony. To ze jestem w ciazy nie znacxy ze mam wygladac jak wlasna ciotka w prostych nogawkach albo o zgrozo w ogrodniczkach...a ceny u mnie na tej hali sa tak wygorowane,ze wolalam pojechac do sieciowki i kupic zwykle czarne rurki z pasem bawelnuanym i zaplacilam polowe ceny ktora krzyczaly baby na hali za swoj chlam

Gość gość
zgadza się, że nie wszystkie modele są idealne, ale czasem można coś fajnego utrafić. Ja akurat kupiłam fajne spodnie, które rosły razem ze mną. A to że na targach windują ceny to też zauważyłam, jakby co najmniej to była jakaś unikatowa kolekcja ;) **** kurde ogrodniczki to wieki temu dziewczyny nosiły w ciąży, gdzie Ty takie dorwałaś???

Gość gość
ja za tydzień zaczynam 6 miesiąc i mieszczę się w swoje spodnie jeszcze...jednak preferuję leginsy i tuniki, w tym mi najwygodniej. I całe szczęście. Bo jak zobaczyłam w sieciówkach te spodnie ciążowe.. nie dość, że dzwonowate to jeszcze strasznie drogie

Gość gość
Ja nie polecam h&m beznadziejna jakosc spodni. one maja byc na ciaze wiec powinny byc rozciagliwe a ja zalozylam 5 razy i sie rozdarly w kroku :( wazylam wtedy 63 kg wiec niech mi ktos zaraz nie wyjedzie ze jestem jakas gruba :( bluzki maja ok ale na spodnie szkoda pieniedzy. Kupowalam na allegro i byly super, starczyly do konca ciazy i nosilam jeszcze po zanim brzuszek opadl. aha od czasu donczasu w lidlu mozna dostac tez dobra jakosc za nie wielkie pieniadze :)

Gość gość
jejuuu jak wy tyjecieeee, bałabym się zachodzic w ciąze, jakby się taka tlusta zrobiła, całe szczescie przybralam parę kilo i dalej sięubieralam w swoich sklepach tyle ze +1 rozmiar, wspolczuje

Gość gość
miałam z h&m te z niską gumą taką pod brzuch i wysoką. Te z niską były z cienkiego materiału r.36, nosiłam je do końca ciąży i po ciąży też w nich chodzę i nic się z nimi nie stało.

Gość gość
Mam do sprzedania dwie pary dżinsów ciążowych, obie z miękką dla ciała gumką. Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana, napiszcie na macpl@o2.pl :) Jedna para to grubszy dżins, druga cieńszy - w sam raz na wiosnę albo po prostu do chodzenia po domu, są bardzo wygodne.

Gość gość
Te spodnie z h&m sa bardzo rozciagliwe. Nie wiedzialam jaki rozmiar wziasc wiec mierzylam kilka i 38,40 ,42 i wszystkie byly na mnie dobre;/ kupilam materialowe jeansy czarne, raz zalozylam i pekly mi w kroczu na szczescie reklamacje mi uwzglednili i wymienili na kolejna taka sama pare spodni ktora nosze juz z 3 miesiace praktycznie co dziennie i nic im nie jest