Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grzybica chyba jak ją wyleczyć u nastolatka

Polecane posty

Gość gość

moj syb ma 14 lat

Gość gość
syn miało być od 2 lat mniej wiecej na głowie pojawił sie mu łupież takie płaty ja mysląłm ze to łupież wiec myłam róznym szamponami, potem drapał to czasami pojawiaja sie takie czerwone plamy byłam u lekarza dała mu leki przeciwgrzybiczne na troche pomogło ale to ciągle wraca, ile juz wykupiłam smarowideł różnych szmpoanów i nic nie pomaga

Gość gość
zmieńcie lekarza, forum nic nie pomoże, tylko lekarz.

Gość Gość z  dwunastej zero jeden
Po pierwsze, niech syn odstawi słodycze i biały chleb oraz drożdże a je kiszonki. Po drugie, łeb niech co jakiś czas na noc naciera sokiem z cytryny. Po trzecie może myć włosy wodą z dodatkiem paru kropel naturalnego olejku herbacianego lub z oregano. Może też włosy płukać octem.

Gość gość
Gosc z dwunastej zero jeden - całkowicie popieram, wypróbowane metody. Polecam jeszcze picie dwa razy w tygodniu pół szklanki soku z buraka i wetrzeć w to pół jabłka jako całkowite odtoksycznienie organizmu. co do słodyczy to podstawa!!! Ale czy wykonalna... wszelki grzyb a szczególnie wewnętrzny żywi się słodyczami, dlatego taka chcica na słodkie. trzeba swoje wycierpieć niestety, ale warto