Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne że facet z którym sie spotykam ciągle gada mi o innych kobietach

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu poznałam faceta, spotykamy się, nie jesteśmy razem, ale wszystko szło w tę stronę. Ogólnie chyba jest raczej zaangażowany w tę znajomość, dużo jego inicjatywy, starań o mnie, opowiadania słodkich farmazonów itd. Troche się zauroczyłam. Niestety ten koleś ma jedną poważna wadę - ciągle opowiada mi o innych babach. Jak do kolegi - a to, ze widział ostatnio jakąś fajną, a to, ze na imprezie tańczyłz kimś tam, a to że go chcieli kumple z jakąś wyswatać, opisuje mi wszystko dokłądnie i ze szczegółami. Jak ostatnio był pierwszy raz w jednym mieście, to spytałam, jak mu się podoba, a on oczywiscie pierwsze co powiedział, to ze dziewczyny super ;/ Przez to jego gadanie kompletnie tracę do niego zaufanie. Kiedyś wygarnęłam mu, ze nie interesują mnie inne dziewczyny i niech mi o nich nie opowiada, a on, ze robię z igły widły i to nic takiego. Co z tym kolesiem zrobić? Specjalnie, złośliwie to robi? Dać sobie z nim spokój?

Gość gość
to czasami swiadczy o tym ze mu sie podobasz i chce c****kazac jaki on atrakcyjny - mysle ze to facet nudziarz i dalabym se z nim spokoj - czy nie tam innych w twojej wsi/miescie? aaah filmik taki piekny filmik tralala no no wlasnie no ❤️ www.youtube.com/watch?v=H3VsYINcR2I 🌼