Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy to normalne 偶e facet z kt贸rym sie spotykam ci膮gle gada mi o innych kobietach

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jaki艣 czas temu pozna艂am faceta, spotykamy si臋, nie jeste艣my razem, ale wszystko sz艂o w t臋 stron臋. Og贸lnie chyba jest raczej zaanga偶owany w t臋 znajomo艣膰, du偶o jego inicjatywy, stara艅 o mnie, opowiadania s艂odkich farmazon贸w itd. Troche si臋 zauroczy艂am. Niestety ten kole艣 ma jedn膮 powa偶na wad臋 - ci膮gle opowiada mi o innych babach. Jak do kolegi - a to, ze widzia艂 ostatnio jak膮艣 fajn膮, a to, ze na imprezie ta艅czy艂z kim艣 tam, a to 偶e go chcieli kumple z jak膮艣 wyswata膰, opisuje mi wszystko dok艂膮dnie i ze szczeg贸艂ami. Jak ostatnio by艂 pierwszy raz w jednym mie艣cie, to spyta艂am, jak mu si臋 podoba, a on oczywiscie pierwsze co powiedzia艂, to ze dziewczyny super ;/ Przez to jego gadanie kompletnie trac臋 do niego zaufanie. Kiedy艣 wygarn臋艂am mu, ze nie interesuj膮 mnie inne dziewczyny i niech mi o nich nie opowiada, a on, ze robi臋 z ig艂y wid艂y i to nic takiego. Co z tym kolesiem zrobi膰? Specjalnie, z艂o艣liwie to robi? Da膰 sobie z nim spok贸j?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
to czasami swiadczy o tym ze mu sie podobasz i chce c****kazac jaki on atrakcyjny - mysle ze to facet nudziarz i dalabym se z nim spokoj - czy nie tam innych w twojej wsi/miescie? aaah filmik taki piekny filmik tralala no no wlasnie no 鉂わ笍 www.youtube.com/watch?v=H3VsYINcR2I 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach