Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nati_88

Zbereznik chodz tutaj

Polecane posty

no prosze... :P watek dla mnie... :D hahaha chodz lepiej na maila bo ja znowu zmykam. pokaz jakies prace...

Jestem ba iphonie, a tu ciezko sie wchodzi na interie. To najwyzej pozniej :) poza tym prace mam na lapku, gdzie padl dysk twardy, tylko kilka mam na tel, zeby tak szybko przeslac. :D Poza tym ja nie lubie sie chwalic i byc rozpoznawalna, bo jak mnie klient looknie na kafe to juz zadnej grafy nie zamowi haha xd

spoko, co do mnie wpada na maila nigdy z niego nie wychodzi... :P daj adres, pogadamy potem... np mnie interesuje modelowanie krajobrazu, budynkow i wszystko co zwiazane z projektowaniem architektonicznym... widzialem ostatnio prace jednego goscia co w photoshopie, corelu i 3dmaxie rozwalil centrum katowic... :D swietnie wykonane... :D

o... i kurde chcialem fotki wkleic i wywala mi ze spam... :/ wrrrrrr ulepszyli ta kafe, nie ma co... :o lece, papapap... :P:)

Ja robie grafikie, ale nie 3d, w bryly sie nie bawie:) ale mnie cisna suczki, widziales, a 1 dzien jestem:D tu tak zawsze?

mnie nie cisna, juz dawno je sobie utemperowalem... :D:P ten portal jest nie jest zly, od dawna poprawia mi humor w czasie pracy... :P wiesz jakie kobiety problemy maja... ? :D

Nie wiem jakie problemy maja, bo ja ogolnie zyje bez problemow. Wieczna optymistka xd

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
iPhone jest dla totalnych lemingów, wstyd! :o