Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

olivier nicolas alan

Polecane posty

Gość gość

no powiedzcie jak mozna tak dzieci zalatwic, taka krzywde zrobic?anal?

Gość gość
olivier janiak naprawde nazywa sie piotr michał, ma fantazje. wlasnie odkrylam, ze jest imie zenskie Alana!

Gość gość
haha

Gość gość
he he he. ja znam jeszcze Kevina i Colina....to jest dopiero straszne.

Gość gość
kiedys o tym czytalam i okazuje sie ze takie imiona najczesciej wybieraja rodzice z rodzin patologicznych ,niski status spoleczny,malo wyksztalceni itd.i to chyba prawda

Gość gość
brajan

Gość gość
ja jeszcze znam Xymenę :)

Gość gość
Ale jesteście nudne :O Kolejny raz naigrywanie się "inteligencji" z innych. Szczerze mówiąc naśmiewanie się z Alana i przekształcanie go na anal spotykam tylko na kafe. W szkole nigdy czegoś takiego nie widziałam. Mnie się te imiona też nie podobają ale w jakim celu zakładasz o tym kolejny temat?

Gość gość
U nas w przedszkolu jest jedna Vanessa a reszta dzieciaków ma bardziej pospolite imiona. Co ciekawe ta mała ma rodziców bogatych i wykształconych a nie jakichś z nizin społecznych jak tu sugerują kafeterianki

Gość gość
xymena to rodzaju tradycyjnych typu xenia

Gość gość
vanessa jest fajne, ale nie w Polsce. najwiekszy wypas dla dziewczynki to pamela:O

Gość gość
Tragiczne te imiona, wole proste i tradycyjne. u nas na klatce jest juz dwoch Oliwierow i szczerze powiedziawszy to rodziny o niskim statusie spolecznym wiec chyba jest jakas prawda w nadawaniu imion takim dzieciom :(

Gość gość
prawda jest taka ,ze na kafeterii siedza jakies zakompleksione ,nieszczesliwe i nabzdyczone idiotki,ktore zamiast zajac sie czyms pozytecznym to zakladaja 1500 takich samych tematow tylko w jednym celu.poprawic sobie kiepski humor kosztem innych.jak bym miala kierowac sie "gustem "tego forum to moja corka czy syn musieliby nosic jakies bezplciowe imie ktore w dodatku byloby jedynym na cale wojewodztwo.zajmijcie sie wietrzeniem wlasnego zycia bo zaduch od smrodu ktory po sobie zostawiacie zaczyna wam na mozg padac.