Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się taka niedoceniona

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam razem z moim chłopakiem. Piore,prasuje,gotuje a on mi w niczym nie pomaga. On uwaza,ze to nalezy do obowiazkow kobiety ;/ ze przeciez on nie bedzie prasowal czy gotowal;/ Jestem juz tym wszystkim zmeczona. A nigdy nie uslysze nic milego. Teraz w weekend powiedzialam chlopakowi,ze wgl mi nie wyznaje uczuc i,ze chce aby to robil;/ a on,ze sie postara. To dzis z lazienki mi krzyknąl : "dobrze,że jestes" ;/;/;/ przez zamkniete drzwi ;// jakby nie mogl przyjsc,przytulic tylko on przez zamkniete drzwi z lazienki;/;/ na odleglosc.. Czy ja przesadzam?

Gość gość
Jak nie potrafisz chłopa za mordę wziąć i zagonić do odkurzania to tak jest,mój też był taki lewy, bo mieszkał z mamą i babcią wszystko miał pod nosem, ale ja mu oznajmiłam, że ze mną tak nie będzie, trochę to trwało, ale sobie go wychowałam

Gość gość
ja sie pytam,po co wy sie wiazecie z baranami,a potem uzalacie?Chcecie pieknisiow,macho to macie.Albo sie rozejc albo nie jecz i rob sama do usranej smierci🖐️

Gość gość
Jak to zrobic ? Moj tylko z głowa w grach przy kompie;/ Nie dosc,ze nie sprzata to jeszczed balagani! jego ciuchy leza wszedzie;/

Gość gość
wziąć za mordę? :D wy po prostu nie umiecie sobie odpowiedniego faceta wybrać :D tylko bierzecie co wam się akurat trafi hahaha, głupie c****py :D