Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się taka niedoceniona

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam razem z moim chłopakiem. Piore,prasuje,gotuje a on mi w niczym nie pomaga. On uwaza,ze to nalezy do obowiazkow kobiety ;/ ze przeciez on nie bedzie prasowal czy gotowal;/ Jestem juz tym wszystkim zmeczona. A nigdy nie uslysze nic milego. Teraz w weekend powiedzialam chlopakowi,ze wgl mi nie wyznaje uczuc i,ze chce aby to robil;/ a on,ze sie postara. To dzis z lazienki mi krzyknąl : "dobrze,że jestes" ;/;/;/ przez zamkniete drzwi ;// jakby nie mogl przyjsc,przytulic tylko on przez zamkniete drzwi z lazienki;/;/ na odleglosc.. Czy ja przesadzam?

Gość gość
Ale co to znaczy że nie będzie pomagał? Jak nie chce gotować to niech zrobi zakupy albo poodkurza. Zrobienie prania to też nie fizyka kwantowa.

Gość gość
wróć się z krótszej drogi, już go nie wychowasz, to mamin synek i samolub tez takiego mam, wyszłam za niego i żałuję, myślałam ze się zmieni, no zmienił sie na gorsze :(

Gość gość
Ojj tak jest mamisynkiem ;/;/ strzal w 10-tkę. Ale ja nie rozumiem tego,że powiedzial mi będac w lazience przez zamkniete drzwi: "dobrze,ze jestes";/;/ jakby nie mogl przyjsc****owiedziec tego wprost i przytulic;/ Wydaje mi sie,ze powiedzial to tylko dlatgeo,ze chwile wczesniej powiedzialam,ze mam tyle prasowania i do posprztania dzisiaj i,ze musze to wszystko sama zrobic ;/

Gość gość
No to przestan ,murzynic ,a moze jak sie zacznie potykac o wlasne z****** majty to cos do niego dotrze.. Co do tego ,ze nie przyszedl Cie przytulic to nie przesadzaj i nie zachowuj sie jak rozpieszczony bachor ,docen ,ze zaczal sie starac i moze delikatnie zasugeruj jak fajnie by bylo gdyby Cie przytulil ..