Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paul Walker

Polecane posty

Gość gość

Minął ponad tydzień a ja nie mogę pogodzić się z jego śmiercią....co dzień czytam o tym info, oglądam jego foty na których jest roześmiany, beztroski i łzy mi się leją. Jestem zdruzgotana tym, że zginął...Oglądałam wszystkie jego filmy, byłam nim oczarowana i ciężko mi pogodzić się z tym, że to właśnie jego spotkało :(

Gość gość
Szczerze mówiąc nie byłam jego wielką fanką i nie oglądałam filmów, w których występował, ale jest mi przykro z powodu jego śmierci :( Widać, że miał taką miłą buzię, na pewno był dobrym człowiekiem :(

Gość gość
Przyłączam się do powyższych wypowiedzi. Btw. Zróbmy wspólnie kupę.

Gość gość
jasne, że był. nie gwiazdorzył, był skromny, udzielał się charytatywnie, pomagał ludziom skrzywdzonym przez los. sam unikał skandali, miał długoletnią partnerkę ehh płakać mi się chce. widziałam filmik żegnający go :( widziałam też krótki filmik z zaraz sprzed wypadku szok

Gość gość
teraz jeszcze po sekcji ponoć przyczyną zgonu były obrażenia wew. i silne poparzenia. u kierowcy tylko obrażenia wew. czy przeżyłby gdyby nie doszlo do wybuchu...nie wiadomo, pewnie był zakleszczony w środku i nieprzytomny ale może gdyby interwecja ludzi tam mieszkających, gdyby gasili to gaśnicami samochodowymi...

Gość gość
A kogo obchodzi ten nędzny aktorzyna? Zginął na własne życzenie.

Gość gość
był świetnym aktorem i jeszcze lepszym człowiekiem. Szkoda, że już go nie ma