Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Jestem kobietą i nie lubie kobiet

Polecane posty

Gość metalówaa1994

Są w większości zenująco głupie, interesują sie tylko miłością związkami ploteczkami kto gdzie z kim i tak dalej. Ich życiową ambicją jest znalezienie sobie męża. Zero ambicji i inteligencji. Fuj. No i obrażają sie o byle co i obgadują za plecami. A w szkole podstawowej to w większości wyjątkowo irytujące kujonki. I często sa takie do bólu pragmatyczne, zero jakiejś fantazji i chęci zrobienia czegoś nietypowego. Wole sie zadawać z facetami. Zreszta jakoś łatwiej mi jest sie dogadac z facetem i łatwiej jest mi znaleźc osobe na mom poziomie intelektualnym wśród płci brzydkiej. Mam nieliczne koleżanki,ale takie mądre. Z głupimi babami sie nie zadaje. A przeciętna baba to głupia baba. co sądzicie o mojej postawie? :) sory z aajkieś literówki itd ale pije od rana wino i nie jestem trzeźwa.

Gość gość
mam tak samo. Baby to tępe zazdrośnice

Gość gość
Ja mam kindybała i nie żałuję. Z pipek idą smrody.

ja też tak mam, choć mam sporo koleżanek, które nie są idiotkami jak w opisie, no ale może ja jeszcze słabo znam:)

Gość gość
A co mamy sądzić? W końcu sama wszystko wiesz najlepiej.

Gość gość
to w jakimś idiotycznym towarzystwie się obracasz. Ja znam interesujące kobiety, które zajmują się różnymi rzeczami a nie tylko dennymi ploteczkami