Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia8

Jak wyglądała wasza noc poslubna

Polecane posty

Gość gość
Zwyczajnie. Seks grupowy ze świadkami.

Gość gosc1opoiopp
nie było takiej nawet

Gość gość
[gość Zwyczajnie. Seks grupowy ze świadkami. ] :D :D :D :D :D x x x x jak noce nie poslubne, bzykanko i spanko :P

Gość gość
Mężuś uchlany spał , ja ledwie żywa od tańców padłam jak kloda nocy poslubnej NIE BYŁO :p

Gość gość
Jak można nie mieć nocy poślubnej. Aż tak byliście padnięci. U nas ślub był o godz 15 więc dość wcześnie, wesele trwało do godz 5. Cały czas bawiliśmy się i tańczyliśmy. Po całonocnym weselu poszliśmy z mężem do apartamentu i weszliśmy do jacuzzi. Wypiliśmy szampana a potem do łóżka. Nie będę się wdawać w szczegóły ale poszliśmy spać ok 7 a rano śniadanie do łóżka a potem zeszliśmy do SPA na masaże, saunę. Było miło i relaksująco

Gość gość
normalnie można noc jak noc k***a a sauny i jaacuzzi to ja mam na codzien wiec na h*j mi na jedna noc

Gość gość
Też mam w domu jacuzzi podświetlane nawet ale sauny akurat nie mam. Na masaże chodzę czasami ale znów nie tak codziennie :) W każdym razie po całonocnym weselu miło jest się tak zrelaksować. No i nie wyobrażam jak się można w noc poślubną z mężem nie przespać

Gość gość
ja tam się przespałam- i to dosłownie :D poszłam spać i tyle mnie widział :P

Gość gość
Nie żałujesz ?

Gość gość
żąrtuję trochę- tak poważnie to oboje poszliśmy spać :D bylismy zmęczeni całokształtem- i co to za noc o 5 rano ??. ale następnego dnia wyjechalismy i odbiliśmy sobie kolejnej nocy

Gość gość
Spędziliśmy oczywiście miłe 15 minut w objęciach ale oczy same się zamykały. żałować nie ma czego. wydaje mi się, ze noc poślubna hitem była w momencie, kiedy ludzie czekali ze wszelką bliższą bliskością do ślubu. w dzisiejszych czasach to się zatraca

Gość gość
Myśmy już współżyli przed ślubem chyba z 8 lat ale noc poślubna była o tyle ekscytująca że była to noc i seks już z mężem a nie chłopakiem czy narzeczonym. Wiem że to wciąż ta sama osoba ale w końcu to pierwszy seks z mężem

Gość gość
Ja swojej nie miałam, ale koleżanka mówi, że po weselu padli do łóżek jak trupy, a za trzy godziny wstali na poprawiny. O noc po poprawinach nie pytałam :)

Gość gość
Wy jesteście jakimiś śpiochami. Jak słyszę że państwo młodzi pod koniec wesela mieli już dość i nie mogli się doczekać aż goście pójdą albo że padli jak poszli do pokoju. U nas było całkiem inaczej. Owszem zmęczenie było ale nie na tyle duże żeby nic być w stanie uprawiać seksu

Gość gość
Byla fantastyczna. Rozebralismy sie. Obejrzalam meza,maz/mnie nago. Potem pieszczoty. Maz ssal mi sutki i lizal cipke. Mialam orgazm. Potem ja ssalam meza ptaszka i na final maz wprowadzil k***ska/tak go nazywam/ do cipki. Bylo fantastycznie....alecwytrysk nastapil nab moj brzuszek. Dalismy sobie buzi i usnelismy.