Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonicjezyk

Czy on boi sie zwiazku

Polecane posty

Gość sonicjezyk

Witajcie, w bardzo wielkim skrocie, spotykam sie z chlopakiem od jakiegos czasu. Niby lubimy sie, zalezy nam na sobie, ale... mam wrazenie ze on nie jest gotowy, czy tez boi sie zobowiazan. Probowalam z nim na ten temat rozmawiac, twierdzi ze traktuje nasza znajomosc powaznie, ale na to, zeby to przerodzilo sie w prawdziwy zwiazek, jego zdaniem potrzeba czasu... On byl kiedys w 8-letnim zwiazku, dziewczyna odeszla. Pozniej zwiazal sie z inna, z ktora ma 2 i pol letniego syna, ktorego ja juz poznalam. Od tego ostatniego rozstania minelo 4-5 miesiecy, wiec tak naprawde niewiele. Nie wiem sama, jak ja mam traktowac to "cos" miedzy name, bo generalnie zaczynam sie angazowac. Moze ktos wypowie sie, czy to ma sens, przyszlosc? Czy mam dac jemu wiecej czasu? Jak sie zachowywac?

Gość gość
Na co ci chłop z dzieckiem?

Gość sonicjezyk
to nie jest temat do dyskusji...

Gość gość
Wiesz co ! Ogarnij sie , facet zawraca doope dziewczynie 8 lat i NIC , drugiej robi bachora i porzuca po 2,5 roku i ty sie pytasz o związek ??????? Litości ..... :o

Gość sonicjezyk
No tak, zapomnialam ze tutaj powaznie podyskutowac nie mozna... Najlepiej tylko wedlug stereotypow oceniac.

Gość gość
To ja , tak bo poważnie to by było gdyby ktoś C**przytakiwal i mówił " ze napewno sie z Tobą ożeni " i będziecie żyli długo i szczęśliwie :)

Gość sonicjezyk
Nie oczekuje niczego takiego, jedynie porady, czy to rzeczywiscie jest tylko starch przed zaangazowaniem, przez wzglad na przeszlosc, czy cos wiecej. Powod rozstania po 8 latach jest taki, ze jemu odbil dziewczyne kolega, wlasciwie przyjaciel... Z matka dziecka nie ulozylo sie, ale wcale nie bylo tak, jak ktos tu powyzej napisal Dziewczyna twierdzila, ze bierze tabletki, a tak naprawde wrobila go w dziecko po 4 miesiacach znajomosci. Tego akurat jestem pewna, wiem od "osob trzecich". Dlatego prosze o porade, a nie analizowanie ze koles zawraca doope dziewczynom, czy unika odpowiedzialnosci...

Gość gość
Można spytać po ile macie lat? Może on chce odpocząć po prostu po tych wcześniejszych związkach, albo pobawić się a nie wchodzić w coś poważnego.

Gość wezSieWGarść
> Dziewczyna twierdzila, ze bierze tabletki, a tak naprawde wrobila go w dziecko po 4 miesiacach znajomosci wow, wow, wow... to ty lepiej uwazaj czy on jest szczery z Toba... mysle ze on po prostu szuka dziewczyny no wiesz do czego.... nic wiecej, na 99% nie chce sie angarzowac i mysle ze juz ma dosc powaznych zwiazkow na dlugi czas

Gość gość
Dziewczyna twierdzila, ze bierze tabletki, a tak naprawde wrobila go w dziecko po 4 miesiacach znajomosci. Tego akurat jestem pewna, wiem od "osob trzecich". xxxxxxxxxxxxxxx ty na prawdę jesteś taka głupia czy się z nami przekomarzasz????