Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Czy waszym zdaniem Beruthiel to dziecko czy też ma problemy psychiczne

Polecane posty

Ja mam dwie wersje tej dziewicy, jedna to taka że to dziecko a druga że to osoba upośledzona. Co o niej myślicie?

Gość gość
Byłeś już na d****ach czy dalej się boisz?

gość-Nie idę, za duże ryzyko na HIV. Więc nadal pozostanę prawiczkiem.

Gość gość
to infatylna, nadmiernie uduchowiona dziewczyna.

Gość gość
Wiedziałem ze stchórzysz jak c***a

gość-Znasz takie przysłowie, że "nie sztuką jest zginąć za ojczyznę, sztuką jest aby to wróg zginął za swoją". Tu odwaga nie ma nic wspólnego, tu liczy się racjonalizm.

Gość gość
Tak sobie tłumacz c***** Boisz się chociaż o tym nie wiesz

Gość gość
przeciez w gumie nie zlapiesz hiva :D a bez gumy to prostytytki same raczj nie chca sie bzykac z tgo samego powodu.

gość-Boję się chorób wenerycznych, przyznaję się dobrowolnie, najbardziej obawiam się HIVa, mogę ci się do tego otwarcie przyznać :D

Gość gość
Myślę ze i też SEKSU się boisz

gość-G***o prawda, HIVem zarazić się przez prezyrwatywę, a ŚOZ to nie wierzę, bo to lewacy.

gość-Jak można się bać seksu, skoro ma się ogromną potencję. Czasem mam nawet takie myśli, że aż wstyd się przyznać. A ty pieprzysz mi o wstydzie przed seksem.

Gość gość
To ze robisz to sam to nie znaczy ze nie boisz się kobiet. BOISZ SIĘ bo jakbyś nie bal się to dawno byś z******l

gość-Podrywać nie umiem a dzifki to ryzyko chorób, wszystko w temacie o mnie.

Gość gość
boisz sie seksu z kobieta, bo to ze masz potencje i wyuzdane mysli, to jest tylko w twojej glowie I sama na sam ze soba. natomiast przy zetknieciu z kobieta nie wiedzialbys jak sie zachowac itd. nawet gdyby to byla d****** skad c**przyszlo do glowy, ze przez gume mozna sie zarazic? po to przeciez sa gumy, zeby sie nei zarazac.

gość-Guma nie przeuszcza plemników, ale wirus HIV jest mniejszy, niż pory prezerwatywy.

Czasem przez gume można też zajść w ciąże. Kilka % szans, więc nie tak mało.

Każdy temat, który założy BSA schodzi na psy. Widzisz, dużo ludzi mnie lubi... nic nie wart jest Twój temat o mnie. Phi..

Beruthiel-Zakładając o ciebie temat, to myślisz że ktoś cię nie lubi? Większość cię ignoruje, myśli że jesteś projektem, a ja o tobie zakładam temat, nie traktuję cię jak projektu kafe, jak to większość robi. Nie doceniasz moich starań o ciebie.

Beruthiel- Staram, bo robisz z siebie pośmiewisko na kafe, a myślę że w głebi duszy jesteś mądrzejsza, tylko coś ci na umysł siadło i dlatego pieperzysz trzy po trzy, dlatego albo jesteś dzieciakiem, wynikał by z tego fakt, że nie chcesz przyznać się do wieku, szacuję cię na jakieś 16-17 lat, albo masz coś z głową i dlatego tak piszesz, że wszyscy z ciebie się lachają na tym forum.

Nie interesuje mnie zdanie innych na mój temat. Ja też mogłabym założyć (tak, jak Ty to robisz), że poza forum Kafeteria masz 40 lat, mieszkasz sam w wielkim domu na wsi, masz dziewczynę, z którą nie jesteś do końca szczęśliwy.. a na forum robisz z siebie pajaca-erotomana.

Beruthiel-To co niby złego w tym co opisałaś? Jakiś paragrafr jest na 40 lat, mieszkanie na wsi i bycie erotomanem z dziewczyną z którą się nie jest szczęśliwym? Jak by tak było, to co w tym złego? Jakieś nowe paragrafy na to są czy jak?

Nowe nie, ale stare dawno zapomniane zasady. Gdybym ja była nieszczęśliwa w związku, to bym odeszła od faceta (gdyby już nic nie dało się naprawić). Gdybym była facetem to nie przesiadywałabym na babskim forum. Jak na forum pokazujesz, że tak Cię fascynuje seks, to w realnym życiu dziewczyna, z którą jesteś ma inny temperament niż Ty i nie potrafi żartować i nie ma dystansu do siebie. Dziewczyna taka pewnie też nie rozumie wszystkiego, co chcesz jej przekazać i robi Tobie ograniczenia w związku, stawiając np. warunki.

Nowe nie, ale stare dawno zapomniane zasady. Gdybym ja była nieszczęśliwa w związku, to bym odeszła od faceta (gdyby już nic nie dało się naprawić). Gdybym była facetem to nie przesiadywałabym na babskim forum. Jak na forum pokazujesz, że tak Cię fascynuje seks, to w realnym życiu dziewczyna, z którą jesteś ma inny temperament niż Ty i nie potrafi żartować i nie ma dystansu do siebie. Dziewczyna taka pewnie też nie rozumie wszystkiego, co chcesz jej przekazać i robi Tobie ograniczenia w związku, stawiając np. warunki.

Gość gość
kto z was ma chomika?

Gość gość
ciekawa dyskusja,ale co z tym chomikiem,pytam powaznie.

Beruthiel-Napisałaś to trzy razy, ale h*j wie o co ci chodzi. Każdy normalny facet ma bzika na punkcie seksu, inaczej nie interesowalibyście facetów, tyle w temacie. Aseksualista, taki jak mamisynek Ave Dave nie zalicza się do facetów, on nawet konia nie wali, zero seksualności, wiec facetem nie jest. Widać że w facecie szukasz kobiety, czyli aseksualnej istoty.