Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze noworodki tez byly takie grzeczne

Polecane posty

Gość gość

moja 3 tygodniowa coreczka jest jak aniolek, normalnie nie moge uwierzyc ze jest tak slodka :) jak bylo u was?

Gość gość
mój synek miał kolkę więc nie było za wesolo ogólnie chorował bardzo często do 1 roku a teraz nie jest taki łobuz wydaje mi się że są gorsze dzieci 2,5 roczne

Gość gość
moj syn tez był taki grzeczny,ale jak zaczął chodzić wszystko nadrobił:)

Gość gość
noworodki zwykle są grzeczne bo przecież cały czas śpią. co to za durny temat w ogole ??

Gość gość
Może ma jeszcze żółtaczkę, dzieci wtedy są otępiałe i dużo śpią. Wraz ze spadkiem bilirubiny dzieci ożywiają się :)

Gość gość
Mój syn do 6 miesiąca miał kolki. Było ciężko.

Gość gość
Był... czas przeszły ;D Jadł, spał, śmiał się.. zasypiał w leżaczku, a łóżeczku bez problemu.. itp.. można go było zabrać do sklepy do rodziny... spał, jadł...śmiał się i tak ciągle.. do czasu :) Okazał się mocno *****iwym dzieckiem.. ale też radosnym i wesołym. Teraz ma prawie 11 miesięcy i wszędzie go pełno.. mimo,że od dawna nie je w nocy, często się budzi.. czasem na kilka minut, czasem na 2-3 godziny.. bywa, że pobawi się sam, ale też chodzi za mną po całym mieskzaniu, chce na ręce, na kolana.. za wszelką cenę próbuje dostsć się to telefonów, kabelków, słuchawek, laptopów, pilotów.. otwiera szafkę w kuchni i wywala przyprawy i fixy.. ostatnio wyjmował talerze ze zmywarki i rzucał na podłogę :) (mam nadzieję, że za pół roku będzie mi ładnie podawał hihi) Dostaje sie do miski z kocik żarciem i wywala chrupki na podłogę, albo memła mokrą karmę, jak nie nadążę za nim do kuchni.. okropność. Teraz ma etap wyrzucania wszyskiego, co weźmie do ręki.. Generalnie czasem marzę, by się zaminił w takiego 3 miesięcznego bobasa, który sam zasypiał, ładnie spal w nocy, w dzień nie był szczególnie absorbujący.. itp..

Gość gość
moja była grzeczna słodka i kochana chyba do 1,5 roku... zawsze sie smiałam ze zbiera siły na okres buntu - i sobie wykrakałam :D tzn. słodka i kochana jest nadal.. ale juz nie grzeczna.

Gość kariokak
Hehe. Moja cora też była grzeczna. Cudowna, cichutka, rewelacyjna. I właśnie pod koniec trzeciego albo na początku czwartego tygodnia zaczęły sie kolku. Od 11 rano do 23. Spala w dzień po 10 minut, bo ja brzuch bolał. Także sie nie ciesz jeszcze!