Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowania dziewczyny szuka panfotla

Polecane posty

Gość gość

Taka sytuacja.... Twoja dziewczyna 2 miesiace razem, - ktora niby nie widzi swiata poza Toba - mówi do Twojego bardzo dobrego kumpla przy Tobie 'on jest beznadziejny' (czyli ze niby ja jestem beznadziejny), i sie usmiecha do Ciebie... Ty w tej sytuacji jesteś zdziwiony (i totalnei nie wiesz jak sie zachowac ) i mówisz do niej 'ty też' a ona wtedy sie zaczyna zloscic, obrazac na Ciebie i ma pretensje, że tak jej odpowiedziales, co o tym sadzicie? A jesli pozniej bym prosil o wyjasnienia uslyszal bym zapewne 'no bo ja tak mam, no bo ja taka jestem'. A jesli by mnie ta odpowiedz wkurzyła to by zaczeła mowic 'przepraszam, przepraszam juz nie bede' Ona ma 23 lata, a to chyba zachowanie 15 latki co? !! ja 25! To tylko taki banalny przykład, ale tego bylo wiecej, czy ona w ten sposob starała sie stworzyć jakies swoje pole manewru (tzn. szukała pantoflarza). Podobno jej były był panfotlem.Większosc związków ona konczyła.

Gość gość
Wydaje mi się, że jest rozkapryszona i były pewnie tolerował jej wybryki. Jest niedojrzała. Pewnie woli taką ciapę co jej by nie odpowiedziała, albo odpowiedziała: ty za to jesteś wspaniała. To dziecinne obrażać się o coś takiego, zwłaszcza, że sama zaczęła.

Gość gość
zerwij z nia to bedzie w szoku dziecko

Gość gość
powiedz ze potrzebujesz prawdziwej kobiety a nie rozkapryszonej dziwaczki