Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks bez zobowiązań

Polecane posty

Gość gość

Seks bez zobowiązań byłby z******ty,gdyby ludzie mieli odwagę go uprawiać.

Gość gość
niestety możemy sobie o tym tylko pomarzyć :)

Gość ogolny h
Ja uprawiam, wazna jest dyskrecja.

Gość z powodzeniem
uprawiam niezobowiązujący seks z przystojniakiem poznanym właśnie tutaj. I jest Z******TY !!!!! I jestem człowiekiem...kobietą nawet !

Gość gość X
" uprawiam niezobowiązujący seks z przystojniakiem poznanym właśnie tutaj. I jest Z******TY !!!!! I jestem człowiekiem...kobietą nawet !" X no i to wiele wyjaśnia :D

Gość gość
gdyby umieli ocenić swoją atrakcyjność i nie startowal desperackoi,do kogoś kogo nie będą pociągali,gdyby umieli zrozumieć,że to tylko zabawa,a do związku,to lepiej być stworzonym dla siebie,nie chcielibyście seksu i nawet bardziej niewinnych fantazji seksualnych z kimś,kogo widzicie na ulicy,obiektywnie nie jest w waszym typie,ale jakoś was pociąga

Gość gość
ale jednak fakty są takie,że ktoś zostanie z****** za niewinną fantazję,a co dopiero za marzenia o takim seksie

Gość gość
po prostu kiedyś bardzo namiętnie się całowałem z piękną Ukrainką,z którą zamieniliśmy parę słów przedtem,seks w takich okolicznościach byłby przyjemnością wspaniałą,gdyby ludzie do niego odpowiednio podeszl

Gość gość
jak to nie istnieje kobiety chca go prawie tak samo jak my tylko wiekszosc z nich sie boi tego ze sie wyda i ludzie beda gadac jak zapewnisz dyskrecje + odpowiednia laska bo nie kazda na to idzie + sie jej podobasz to nie ma na prawde problemu

Gość ogolony h
Kobiety sa bardzo ostrozne. Moja kolezanka z pracy jest szczesliwa mezatka, ale lubi rowniez inne penisy.

Gość gość
też jestem mężatką, czy szczęśliwą ? szczęście to pojęcie względne, wiem że powinnam takową być ale mimo wszystko...sama nie wiem :( a seks bez zobowiązań marzy mi się od lat, chciałabym móc się zaprzyjaźnić z tym facetem, z którym uprawiałabym seks. nic więcej, tylko przyjaźń, wzajemne zrozumienie i dobry seks :)

Gość gość
i tak się pewnie nie odważysz,poza tym zdrada jest obrzydliwa

Raczej nie uprawiam takiej formy seksu. Zawsze coś musi być. :) Trudno mi napisać co to jest, ale coś mnie musi łączyć, coś nie tylko wkładanie k****a. :O ....

Gość Phiii
marzenie kolejnego samca. Zaroochac sobie I miec w******* na wszystko, a jak sie pojawi problem, to niech laska sie sama martwi....bo przeciez wszystkie ewentualne konsekwencje spadna na nia. Marzy sie oblesiom skakanie od jednej do drugIej.....I jeszcze moze zeby zasponsorowala....hahaha Marzcie dalej! Bo u kobiety na poziomie nie mielibyscie szansy wiec ******ie co popadnie....zalosne ludziki. I taki jeden obles z drugim bedzie marzyl o modelce. Modelka patrzac na takiego oblesia ma ochote sie zrzygac a nie na sex.

Jeśli seks był z******ty, to jest wyczekiwanie na kolejne spotkanie. A potem chcemy więcej i w końcu okazuje się, że to nie taki seks bez zobowiązań. Bo zaczynają się oczekiwania. Bez zobowiązań może być jedynie c*****y i nudny seks, którego nie chcemy więcej powtarzać :-)

Gość gość
a skąd wiesz,że miałbym wyjebane na wszystko,może taki związek z osobą,której się prawie nie zna,też byłby kręcący,jeżeli ludzie mieliby normalne podejście

Gość gość
oj weź daj sobie człowieku spokój z tymi tekstami typu "zdrada jest obrzydliwa"...rzygać mi się chce jak to słyszę, oooo najlepiej palmy na stosie wszystkich grzeszników ! każdy ma inne podejście do tematu więc proszę idź rzucać tymi kamieniami gdzie indziej

Gość gość
a skąd wiesz,że miałbym wyjebane na wszystko,może taki związek z osobą,której się prawie nie zna,też byłby kręcący,jeżeli ludzie mieliby normalne podejście

Gość gość
a skąd wiesz,że miałbym w******* na wszystko,może taki związek z osobą,której się prawie nie zna,też byłby kręcący,jeżeli ludzie mieliby normalne podejście

Gość gość
oj weź daj sobie człowieku spokój z tymi tekstami typu "zdrada jest obrzydliwa"...rzygać mi się chce jak to słyszę, oooo najlepiej palmy na stosie wszystkich grzeszników ! każdy ma inne podejście do tematu więc proszę idź rzucać tymi kamieniami gdzie indziej

Gość gość
jakie oczekiwania Androgen,żeby mieć oczekiwania to trzeba byś dla siebie stworzonym,bo to tragedią się skończy

Gość ogolony h
Nie seks z obca osoba, tylko seks bez zobowiazan. Maja kolezanke z pracy znam jak jak jeszcze byla panna. A seks ona zaproponowala.

Gość sekretarka 1
ogolony h ma racje, tez mam taki uklad.

Gość mummum
Ja tez jestem zwolenniczka seksu bez zobowiazan. Wazna oczywiscie dyskrecja.

Gość gość
Wszystko jest ok,ale gdzie znaleźć odpowiadającą,zaufaną partnerką.Nie jest łatwo a przynajmniej na ero :)

Gość mummum
Najlepszy uklad to kolega (kolezanka) z pracy.