Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jego mama mnie znienawidziła

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to bardzo mało istotne i ważne ale mam już taki charakter, że zależmy mi na tym, aby z wszystkimi mieć poprawne relacje- bez kłótni i problemów. Mama mojego byłego faceta jakoś nie pała do mnie sympatią.. Odpowiedzenie "dzień dobry" odbywa się z miną mówiącą "odwal się". Drażni mnie to bo ja nic złego nie zrobiłam... wręcz przeciwnie, mogłam awanturować się o wiele rzeczy bo jej synek ukochany zrobił mi wiele krzywd w życiu.. Na początku wydawało się, że tak to nie będzie wyglądać, zwłaszcza, że mój były sam mi wtedy powiedział, że jego mama bardzo mnie lubi i szanuje. A teraz? Co jej się odwidziało? Zawsze byłam dla niej grzeczna i ukazywałam szacunek jako osobie starszej. Za to nowa dziewczyna mojego byłego jest ubóstwiana przez nią. Lepiej jakby powiedziała czemu tak na mnie reaguje bo mi nie jest miło..

Gość 1230
Nie przejmuj się nią i pomyśl, że to ty jesteś mądrzejsza bo nie czujesz do niej urazy.

Gość jolhgj
Mysle , ze lepiej dla Ciebie zebys nie myslala wogole na ten temat, czy ona cie lubi czy nie lubi. To zupelnie dla Ciebie nieistotne . Przeciez rozstalas sie z chlopakiem, a zjego mama nie zamierzasz sie wiazac, To Cie tylko niepotrzebnie obciaza. Ludzie sa czasem dziwni, moga byc zlosliwi, albo tylko robic takie wrazenie. Ona moze miec jakies swoje wlasne, nierealne postrzeganie waszego zwiasku I napewno koloryzuje swojego synka. Matki bywaja zazdrosne o synow rowniez. Nie zgadniesz o co tak naprawde chodzi. A tez nie jest Ci to ptrzebne. Jezeli zwiazek z chlopakiem nie by dla Ciebie dobry to moze powinnas byc zadowolona, ze nie zmarnowalas sobie calego zycia z nim np. Raczej mysl o sobie, o swoim szczeslu , I o swojej przyszlosci. I mysl pozytywnie, konstruktywnie, spokojnie. To jest dla Ciebie wazne, a nie co jakas obca kobieta , moze niezyczliwa ludziom generalnie, sobie mysli ,mowi. Pozdrowienia. J

Gość gość
wiem, że nie powinnam myśleć i rozważać tego tematu ale jest mi zwyczajnie przykro. Czuję się jak jakiś intruz. Ani jej syn nie potrafił mnie szanować, bardzo mnie skrzywdził ale nie będę wdawać się w szczegóły, a teraz ona mi okazuje taką niechęć jakbym była winna złu na świecie. Nową dziewczynę mojego eks lubi i jej to okazuje. :(

Gość jolghj
Wydaje sie ,ze powinnas sie cieszyc, ze nie jestes juz z nimi zwiazana. I raczej wspolczuc obecnej dziewczynie w skrytosci ducha. Czeka ja to samo co ty mialas. Jesli ciagle okazyjnie widujesz ta matke I ona wykazuje wrogie zachowania, naucz sie ja ignorowac, traktuj jak powietrze. Tak chyba bedzie najbardziej fair. I bedzie Cie to obciazalo psychicznie coraz mniej. Naprawde nie sa Ci do niczego potrzebne takie fochy obcych ludzi. Mysl o sobie, I o swoim dobrze. To nie jest egoizm, ale zdrowy rozsadek, czasem bardzo potrzebny do zlapania balansu I zdrowego samopoczucia. J

Gość gość
postaram się nabrać większego dystansu, dziękuję :)