Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

CZY WARTO

Polecane posty

Gość gość

No właśnie..czy warto jeszcze to sprawdzić?A więc :) Współżyje z partnerem bez zabezpieczenia od 3 miesięcy.W zeszłym miesiącu, w połowie listopada dostałam okresu, który był troszkę mniejszy ale też bez przesady i spóźniony, chociaż wtedy brałam antybiotyki więc mogło mieć to wpływ.Po zakończeniu okresu zaczęłam się troszkę dziwnie czuć tzn częściej chodziłam do toalety ale myślałam, że to problemy z pęcherzem.Od tamtej pory minęło 3 tygodnie i od kilku dni czasem pobolewa jajnik, raz mocniej raz delikatniej, piersi są jakieś bardziej wrażliwe, ostatnio partner zauważył że piersi mi chyba urosły, myślałam że to takie złudzenie ale faktycznie zamiast zapinać się na ostatnia klamerkę zapinam na pierwszą.Przez jakieś 2dni miałam skurcze żołądka ale nie wiem czy to ma związek z tym wszystkim.Nie chce sobie wymyślać wiec opisuje tylko te dolegliwości które mi bardziej doskwierały.Jeżeli by doszło do zapłodnienia mogło to być w poprzednim cyklu albo w tymNie pytam czy mogę być w ciąży czy nie bo nikt tego nie stwierdzi ale proszę o opinię czy warto robić test jak i chciałam usłyszeć o waszych doświadczeniach z objawami jakie i kiedy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować