Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionamamam

ile ważyły lub ważą wasze 6 miesięczne dzieci i co potrafia robic

Polecane posty

Gość zmartwionamamam

Moja ma 6,5 msca i waży 11kg... stwierdzono u niej jak miała 3 msce przykurcz a teraz asymetrie. Chodzimy na rehabilitacje metoda ndt bobath ale nie ma efektów miały być po 2 tyg, a w środę własnie będzie 2 tyg i nic się nie poprawiło bardzo mało rzeczy umie robic tylko przekręca sie z brzucha na plecy i to wszystko martwie sie :(

Gość zmartwionamamam
?

Gość gość
naprawde 11,5? to chyab duzo nie?

Gość gość
jak odpowiednio szeroko pieluszkujecie dzidzie do spania to przykurcz zniknie. u mojego bobaska zniknął po 2miesiącach.

Gość gość
9 kg, umie srać pod siebie i płakać

Gość gość
a co do wagi to zależy od tego jak duże dziecko się urodziło ,ile miało wzrostu i czy dużo się rusza. im bardziej *****iwe tym więcej spala kalorii

Gość zmartwionamamam
ale ona miała przykurcz mięśnia mostkowo sutkowo obojczykowego, bioderka ma ok. 11 a nie 11,5 ale to i tak dużo... przecietnie dzieci ważą po 8 kg... właśnie mało *****iwa jest tylko sztywna główke dobrze trzyma umie juz sama siedziec***przekrecac sie z brzuszka na plecy i nic poza tym. ostatnio jest strasznie placzliwa tylko musze nosic na rekach a jak lezy to wcale sie nie bawi sie nie rusza tylko placze albo krzyczy nie wiem juz co mam robic :(

Gość gość
córeczka mojej szwagierki też miała ten przykurcz. ma już 6lat i jest zdrowa jak rybka :) będzie dobrze

Gość zmartwionamamam
no wlasnie pare dni temu wyszedl jej drugi zab przy pierwszym byla inna nie plakala tak jak teraz nie budzila sie w nocy po 5 razy... no mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale jakos naszlo mnie teraz i smutno mi jest bo juz tyle sie najezdzilam po lekarzach, rehabilitacjach a efektow brak :( malo aktywna jest grubiutka i malo umie