Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JKA

Ból podbrzusza w ciąży

Polecane posty

Witam mam pytanie otóż jestem we wczesnej ciąży czy ból brzucha-podbrzusza,jajników jest normalny na tym etapie ciąży? bój nie jest dokuczliwy i nie jest stały

Gość gość
Na ogół jest rzeczą normalną, zwłaszcza takie "rwanie" w okolicy jajników, mogą być bóle a'la miesiączkowe. Na wszelki wypadek skonsultuj to ze swoim lekarzem, ale ja też miałam rozmaite bóle podbrzusza na początku i było wszystko ok.

Do ginekologa idę w czwartek bo ciąże mam potwierdzoną przez badanie krwi bo ginekolog jeszcze nic nie widział ale jak pójdę to mu powiem co i jak,mój ból nie jest silny ale raz po raz się pojawia nie plamię ani nie krwawię ale ta niepewność mnie wykończy bez potwierdzenia czy wszystko oki

Gość gość
mnie tez czesto bolal brzuch we wczesnej ciazy

Gość ajrisz222
to normalne. tez pytalam o to lekarza na poczatku ciazy. macica sie rozciaga. bol jest niemal identyczny do miesiaczkowego

Gość gość
a prosze mi powiedzieć kiedy mam się udać do ginekologa na stwierdzenie ciąży ostatnią @ miałam 4 listopada beta hcg z wczoraj to 845.8

Gość gość
nie napisalas ktory tydz owszem normalne tez jestem w ciazy 2 juz i wlasnie bardzo mnie ciaglo na poczatku jak na okres ale tzn ze macica sie rozrasta :) tak mi ginekolog powiedziala :) a teraz w 7 mc mnie boli jak za duzo chodze czy stoje :)

Gość gość
nie wiem ktory tydzien bo nadal nic nie widac