Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudnosc

16 tydzien ciazy i nadal wszystko mi nie smakuje

Polecane posty

Gość nudnosc

czuje ciagly glod I ssanie ale cokolwiek nie sprobuje jest ble. na poczatku ciazy mialam nieustanne nudnoscii wymioty teraz tylko rano I czasem sporadycznie wieczorem ale ciagle mam taki dziwny posmak mam wrazenie ze moja wlasna slina mi przeszkadza,. to moja druga ciaza I w pierwszej mialam podonie z tym ze od 4 miesiaca pozeralam wszystko bez problem a teraz? ciezko mi bo pracuje mam 2 latke potrzebuje sil a jesc nie moge. martwie sie o dziecko I na sile probuje cos jesc ale zazwyczaj laduje wiecie gdzie. nie mam pomyslow co ugotowac co kupic wlasnie przez te nudnosci . czy to kiedys minie? jest jakas mama ktora tak miala?

Gość gość
do 6 miesiaca non stop rzygalam... takze jeszcze dluuuugo.... nawet herbata stala sie wrogiem nr 1!. jedyny plus tego to mało przytylam, zeszlo od razu..:) ale wc to moj najwiekszy przyjaciel był:)

Gość gość
nawet woda rzygałam, to tylko 9 miesiecy, nie marudz i nie przezywaj, takie uroki, zadne leki nie pomoga za bardzo, a dzidzius ma sie dobrze, to maly pasozycik,wezmie co potrzebuje

Gość nudnosc
marudze I przezywam tylko dlatego ze z glodu nie mam sily pracowac I odpowiednio opiekowac sie corka , ona na tym cierpiniestety. a zwolnienia nie dostane bo za granica ciaza to nie choroba

Gość nudnosc
ja tez herbaty nie pije kawy jedyn ie woda z sokiem jablkowym ale juz I to mi zaczyna brzydnac. a w pierwszej ciazy przytylam 30 kg tak mi pozmiej wszystko smakowalo

Gość gość
na nudnosc***omagały mi czopki, bodajze torecan, nie inwazyjne polecam

Gość nudnosc
dziekuje za odp