Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oke_23

Czesć jestem studentem z Nigeri

Polecane posty

Gość Oke_23

chętnie poznam jakieś dziewczyna, mam na imię Oke studiuje medycynę, czuje sie bardzo samot ny i smutno mi chetnie popisze z jakas dziewczyna. Przepraszam za błedy :)

Gość Oke_23
bardzo podoba mi sie wasz kraj Polska jest piekna i wspaniali ludzie tutaj sa, chętnie poznam wasz kraj bliżej.

Gość gość
Nie mam wakatu dla czarnego wyprowadzacza moich psów, więc wybacz i wracaj do swojej murzyńskiej wioski, czarne ś****wo.

Gość Oke_23
mieszkam w lagos i to nie jest wioska bo te miasto jest ogromne warszawa do niego to wioseczka, pozdrawiam normalnych ludzia.

Gość Oke_23
Przykro mi ale musialem zglosic rasizm na policja, ty miec przej*****.

Gość Oke_23
wy polaki dobry ludzie ale rasisty z was straszne czemu tacy jesteście co ?

Gość sierść psa
a u nas w Polsce pewien Poseł z Nigerii ma dwie córki bardzo pięknej urody , lasencje niesamowite i bez brania udziału w programie X-FACTOR wygrały konkurs piosenki anglojęzycznej

Gość gość
Zgłaszaj sobie co i gdzie chcesz. Póki co żyję w wolnym kraju i mogę sobie pisać co mi się podoba, a byle' makumba' z murzyńskiego chlewu mi nie podskoczy.

Gość sierść psa
ponieważ wszystko co jest obce i nie znane budzi lęk i agresję

Gość gość
Czarne pomiotło może sobie popisać. Jak jesteś taki cwany to wyjdź z domu i przespaceruj się swobodnie.

Gość gość
Niestety, ale znam doskonale takie smoluchowe pomiotła. Ręki temu nigdy nie podam. Praca z takimi wyleczyła mnie z wszelkiej tolerancji i to tutaj, w Polsce, nie za granicą,

Gość sierść psa
przecież MAKUMBA spoko się porusza po Warszawie i bez żadnego stresu a skoro jeszcze w swoich przysiółkach nie widzieliście MAKUMBY to wkrótce przyjadą do Was lekarze z Nigerii ale co, MAKUMBA to nie lekarz ?

Gość gość
Do smolucha ''makumby'' nie posłałabym psa.

Gość gość
nie znosze ciapatych :(

Gość sierść psa
gdy będziesz mieć nowotwór trzustki to pójdziesz nawet do Lucyfera albo Belzebuba i oto się zakładam o Twój majątek !

Gość 123456789876543olaaa
niestety, ale w polsce tak jest, że ludzie są strasznymi rasistami, a przecież każdy zasługuje na szacunek bez względu na kolor skóry czy religie!!! Sami wyzywają ale jak emigrują do Angli to wymagają szacunku od Anglików ;)

Gość gość
asfalcie ****** wyperdalaj do buszu :D

Gość gość
Tylko, ze w anglii jest więcej białych więc co to za porównanie :))jedz do Pakistanu zobaczymy czy tam cie będą szanowali, o ile wrócisz wtedy pogadamy

Gość gość
u nas jakiś czas temu był taki jeden z Afryki koleżka co zwal się Simon Moll kobitki leciały na niego jak muchy na lep a ze narozrabiał to go przymknieli ale ponieważ był poważnie chory to umarł w samotności a teraz syndrom Molla mści się na tych kobitkach co z nim spały, jak te kobitki jeszcze żyją to chorują i to bardzo poważnie

Gość murzina Nigeria
dziewczyny ja byc murzina z czarna afrika jak wy chciec sex to ja przyjechac do ciebie i ****** cie moj olbrzymia olbrzymia maczeta ja probowac gdzie inny kraj ale mie wypie**alac tlko only polska dziewczyny chciec czarna murzin ******ie z dojazd w promocja na swieta 12 zloty w dowolnym miejscy

Gość sierść psa
ale to dobrze, że teraz MAKUMBA o nazwisku Simon Moll nie wzbudza zaufania u polskich kobiet, obawiają się złapać tego HIV-a sporo dziewczyn na cmentarzach wylądowało przed trzydziestką, więc wolą dmuchać na zimne i facetów wysyłają na badania lekarskie, trochę zmądrzały te nasze laseczki i tak 3mać, nie puszczać i nie popuszczać !