Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_Kasia_Kasia

rozmiar ma znaczenie jak poznać

Polecane posty

Gość Kasia_Kasia_Kasia

Witajcie, Może to i głupie ale zastanawiam się czy można choć orientacyjnie oszacować długość penisa mężczyzny po długości nosa bądź palców? Miałam już wielu chłopaków ale żadnen z nich nie mógł poszczycić się długością, szczerze wątpie czy ktoś może mieć penisa 20 centymetrów

Gość kira14tka
Pewnie ze moze miec, ale ta srednia dlugosc to ok 15cm.

Gość gość
Wy laski same sobie rozjezdzacie te tzipy wielkimi wibraksami i sie przyzwyczajacie do takich rozmiarow a potem poznacie chlopaka z normalnej wielkosci k*****m i maly wam. Rozklepichy :-)

Gość gość
e tam dziewczyny , nie macie co wyszukiwac jakichs proporcji po budowie ciala do rozmiaru penisa. Ja jestem szczuply, wzrost 184, wąskie stopy, smuke palce :) a penis 16 cm dlugości i w obwodzie główki 16 cm. wiec wszystko smukle zgrabne a penisa mam masywnego w erekcji...:)hehe

Nie można! Aby się przekonać, trzeba egzemplarzowi w gacie zajrzeć.;)

Gość gość
i po c***j ci taka 20 centymetrowa pała? ja swojej jak dobiję do końca mojego 17-centymetrowego to jęczy że ją boli. no chyba że ty zamiast tzipy masz wiadro na pomyje, jak typowa locha

Gość gość
Przeważnie "wacek" leży w spodniach lub gaciach i ma tam tych cm. ??? 10 ? Mój ma 18 cm. i też za wiele go nie widać.Te większe też podczas erekcji nie powiększają się za wiele :)

Gość gość
Można,ale ja mierzyłam objęciem dłoni i mi wyszło dwa i pół uchwytu.

Gość delicattea
dla mnie rozmiar nie ma znaczenia

Gość Aśka28
Co komu po wielkim wacku, jak właściciel niemrawy:P Kobietę stymuluję przede wszystkim dotyk. Jak jest za długi, to boli.. Ja tam wolę grube:] Kasiu oglądaj mniej p****li, to i 17 cm wyda Ci się spore:P:D:P

Gość gość
właśnie, najważniejszy jest dotyk i empatia partnera, a nie rozmiar. Co komu po narzędziu jeśli sam jest apatyczny, leniwy czy bez polotu. Nawet jeśli ma się męża dobrego kucharza, nie znaczy, że od samej jego obecności obiad sam się ugotuje i jeszcze będzie smaczny :D

Gość gość
moj obecny facet ma 14 cm ale jak wejdzie wemnie to nie wie kiedy ma konczyc.a jak juz skonczy to tak sie czuje jak zeby cala druzyna pilkarska mnie posuwala

Gość gość
:)

Gość gość
nawet na p****lach rzadko sie zdarza zeby gosc mial penisa 20 cm +. zazwyczaj sa takie w przedziale od 16 do 18 cm z tym ze sa grube. Poza tym na p****lach goscie sobie pompuja, smaruja i robia rozne cuda zeby byl wiekszy tak samo ustawienie kamer i swiatła daje efekty optycznego powiekszenia. A takiego duzego penisa czyli te 20 cm to w Polsce moze ma max 30 % mezczyzn. reszta ma ponizej 20 cm. Gdyby wierzyc statystykom to ok 35 % facetow ma penisa 15 cm lub mniejszego. No ale kasia kasia szukaj jesli duzy penis to jest to co musisz miec to szukaj takiego. Powodzenia :)