Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wenus i mars

panowie wytlumaczcie mi to prosze

Polecane posty

Gość wenus i mars

bylam wczoraj na niezbyt udanej randce,troche sobie nie przypadlismy do gustu,wymuszona atmosfera, ale ja jestem mila,facet rowniez okazal sie mily i dlatego nie wyszla z tegos jakas katastrofa:Pwypilsmy kilka drinkow i sie pozegnalismy.hmm teraz pytanie,jak mam to rozumiec...facet puscil mi dzisiaj 1 sygnal...odpisalam grzecznie,ze jestem w pracy i nie moge rozmawiac.wiecej sie nie odezwal.po co facet puszcza 1 sygnal?przez pomylke wybral numer?

Gość sierść psa
czy nie potrafisz odpisać, że w pracy zajmujesz się pracą a po godz. 18 odpowiesz na każde pytanie po godzinach pracy ?

Gość wenus i mars
jezu ale odpisalam,ze jestem w pracy,mysle ze na tym sie konczy moja rola(w tej sytuacji)skoro to bylo rano,to chyba mozna przewidziec,ze wieczorem bede juz w domu,poza tym mogl napisac kiedy wroce czy cos w tym stylu.dziwi mnie 1 sygnal...tymbardziej po nieudanym spotkaniu.

Gość gość
1 sygnal mogl rzeczywiscie oznaczac pomylke

Gość gość
faktycznie mogl przez pomylke wybrac nr bo moze mial jako ostatni nr wybierany.a ze zobaczyl ze to twoj nr to po jednym sygnale sie wylaczyl

Gość gość
Na pisz do niego jak chcesz utrzymywac z nim kontakt . Spytaj się co tam u niego słychac mógl sie obrazic albo pomyslał ze narzuca się bo nie na pisałas nic kiedy bedziesz w domu .

Gość cxz
tez stawiam na pomylke, jak powtorzy sie 2 raz to oddzwon

Gość wenus i mars
fakt,nie napisalam kiedy wracam do domu,bo bylam zajeta praca i tak na szybkiego odpisalam.

Gość gość
Pewnie pomyslał że sie narzuca ...Nie spodobaliscie sie sobie z wygladu czy charakteru ? Bo jeśli nie przypadliscie sobie to gustu to nie wiem czy to ma sens ...

Gość rozwódkaaaa
przeczytaj jeszcze raz co sama napisałaś: "bylam wczoraj na niezbyt udanej randce" i chyba krwa wystarczy??? wolisz nieudane życie od jednej niudanej randki? niech sobie sygnałki w d**ę wsadzi. Pewnie zalicza panienki w ramach treningu. Nie podobało ci się- nie kontynuuj, nie martw się co on ma na mysli (on przeciez nie mysli naiwniaczko) skup sie na tym co ty myslisz, czego chcesz i czego pragniesz i co cie uszczęśliwi. Na reszte szkoda czasu.

Gość gość
jezu ale niektorzy tu sa glupi, jeszcze krytykuja dziewczyne, ze cos zle napisala, no chyba ten facet nie jest tak infantylny ze puszcza szczalki i liczy ze dziewczyna oddzwoni? dlatego uwazam ze to pomylka, tym bardziej ze potem nie odp na twojego smsa. zostaw to. nie odzywaj sie. moglo mu sie pomylic i niezrecznie mu byl odp na smsa skoro nie mial zamiaru sie odzywac.

Gość wenus i mars
tez stawiam na pomylke ale zawsze lepiej sie poradzic.odpisalam,bo to ze randka sie okazala niewypalem,nie znaczy,ze nie odpisywac czy cos w tym stylu.moze w jego mniemaniu czyms go urazilam,nie wydaje mi sie,ale roznie to bywa.tak zostalam wychowana,ze na telefony sie odpowiada.wiec mnkie nazywajcie naiwniaczka,bo odpisalam z grzecznosci.

Gość gość
dobrze zrobilas, a jemu moglo byc niezrecznie, wiec go po prostu olej, jak nie mial zamiaru sie odzywac, widac ze sztywniak z niego, bo nawet ta sytuacja pokazala ze nie ma klasy, mogl nawet przez te pomylke pokazac ze ma klase, jest grzeczny i serdeczny wobec Ciebie, odpisac cos milo, a tu co? kicha. wiec zapomnij o nim, nie ma czego zalowac, powodzenia w zyciu i relacjach damsko-meskich

Gość gość on
a mnie się to kojarzy trochę jak byłem młodszy... w coś w stylu "puść mi sygnała gdy o mnie pomyślisz" ...

Gość gość
Nie mąć jej w głowie. Nie, oni na pewno nie są w takim wieku a przede wszystkim na takim poziomie znajomości, żeby puszczać sygnała, który jest dla nich obojga zrozumiały, poza tym on nie odpisał na smsa co jest gwoździem do trumny uzasadniąjącej hipotezę - nie chciał się z nią kontaktować.

Gość gość
wrong number i tyle:P

Gość gość
Pomylił numer albo szuka dostępnej dziury.

Gość eh bo ludzmi nie trafisz
i tak naprawde to dopiero za kilka dni sie okaze co mial znaczyc ten sygnal.

Gość eh bo ludzmi nie trafisz
i tak naprawde to dopiero za kilka dni sie okaze co mial znaczyc ten sygnal.

Gość gość
bo to idiota:O