Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie i Panny usmiech.gif przepraszam, że pozwalam sobie wkroczyć w wasze hmm nazwijmy to "rewiry", ale postanowiłem poprosić o "kobiecą" poradę... temat zapewne stary jak świat - czyli jak poznać, że "ona" jest mną zainteresowana a dokładniej nie traktuje mnie jako znajomego... nie chodzi mi tu o takie rzeczy jak krępowanie się, czy rumience na twarzy ale moze jakieś inne kwestie...nie wiem szukanie kontaktu?...w moim przypadku chodzi dokładnie o dziewczynę której zachowania nie mogę zrozumieć (jak każdy facet kobiety...i zapewne na odwrót)...poznaliśmy się około pół roku temu...widzieliśmy sie zaledwie 4 razy, za każdym razem była spóżniona (ale sądziłem że to jest dopuszczalne, bo przecież każdemu może coś wypaść) i zdarzało jej sie albo skracać spotkania ze względu na obowiązki w nauce albo przekładać... niemniej jednak podtrzymujemy kontakt drogą telefoniczno-mailową... o cóż jej może chodzić, traktuje mnie jak znajomego? lub czy w ogóle jak potencjalnego "kandydata" na chłopaka (wiem stwierdzenie dziwne...ale kiedyś sama stwierdziła, że ona się nie zakoch*je bo zakochanie to stan przewrotny ona zachowuje miłość dla tego jedynego, a zapytana kim on będzie i czy ja nim moze będę odpowiedziała nie wie ale nie wyklucza niczego...do dziś nie rozumiem...to takie oficjalne?)... Będę wdzieczny za podpowiedzi

Gość gość
odpowiedz. a teraz badz wdzięczny

Gość cxz
chyba nie myślisz ze komuś chce się czytać tak długiego posta ?