Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa_fantazja

nocne marki

Polecane posty

Gość gość
a do pracy idziesz?

Gość cxz
ja spie zawsze od 2-3 do 7 rano a tak to siedze na kafe bo bardzo tutaj smiesznie :D

Gość ooooooTEN
nie śpie :D ale ide małżonkę budzić bo . . . .hehe bedzie przyjemnie :D

ja wstalam godzine temu, zjadlam obiad:D za 2 godzinki ide grac na playu jak prawie kazdy dzien:)

Gość cxz
do wszyskiego da sie przyzwyczaic ;) jak sie musze sporo uczyc to musze urwac na snie ;p ale za to ile spie jak pojde w piatek na imprezke nooo dochodzi do 16 godzin :D

Że żona da się budzić w środku nocy, szok ! :-P ja też codziennie nie śpię do 2-3,ale zazwyczaj oglądam filmiki na yt czy jakieś filmy... Wszystko mi się znudziło, przyszłam do was :-) razem razniej :-D

Gość ooooooTEN
wrócę jak skończę hehe :D

Gość ooooooTEN
może nawet oboje wpadniemy :D

Gość Piotr jakiśtam skądśtam
Ja nie śpię, czytam książkę, ale niedługo pewnie trzeba będzie kimnąć trochę. Przez ostatnie parę nocy trochę "dłubałem" przy 2 zepsutych komputerach, potem spałem do południa. Zegar się biologiczny przestawił i teraz sobie wszedłem z, działającego już kompa, na kafe żeby przegrywać życie czy jak to się tam teraz tutaj mówi ;)

Gość cxz
czytanie idiotycznych postow na kafe np na mnie dziala motywujaco :D nigdy nie chcialbym tak skonczyc :D

cxz Czasem tu wchodzę żeby się pośmiać, czasem da się pogadać na jakiś poważny temat, ale rzadko mam czas żeby tu włazić :P. Z resztą jeśli chodzi o noc, zazwyczaj przesypiam ją :P

malinowa_fantazja Nie raz można się pośmiać, czasem przerazić tym, jaka gawiedź tu potrafi się wypowiadać ;)

Gość cxz
forum erotyczne najlepsze co tam sie naczytam hahah miazga ;D

Jak widzę jak ludzie się nienawidzą i co do siebie piszą albo tematy typu JAK WPEDZIC PODSTEPEM KOLEZANKE W KOMPLEKSY hahah bez urazy ,ale jak można z czymś takim do ludzi ? :-P

Ja raz miałem nieprzyjemność pracować z takimi wałami, którzy zachowywali się jak niektórzy ludzie z tego forum, to była masakra. :P

Gość cxz
dokladnie tak :D czasami mam wrazenie ze ktos po prostu dziedzi przez miesiac na d***e i probuje wymyslec cos mega glupiego i jak mu sie uda to zaklada temat na kafe, bo az nie do wiary jest zeby ktos na powaznie pisal niektore posty :D

Gość cxz
gdzie mozna znalezc takie osoby :D ?

Uwierz , są ludzie i ..... Hahah rozumiem, ktoś ma gorszy dzień, jakis problem, czasem anonimowo łatwiej jest coś z siebie wydusic i jeśli ma to pomoc to proszę,jak najbardziej ,ale inni... Robią z siebie kretynow dokładnie tak jak napisałeś ... Miesiącami slecza nad tym i wydaje mi się ,że toczy się wojna- co kto gkupszego wymyśli :-P

Gość jeden, z którym pracowałem był tak niesamowicie tępy, że przekraczało to wszystkie normy. Miał wredny charakter, analfabeta, złodziej. :P Tutaj można się pośmiać, ale z ludźmi z tego forum (przynajmniej z większością) nie chciałbym wchodzić w żadne relacje :)

Cxz Pewnie wszędzie, ale dopiero po jakimś czasie pokazują całe swoje oblicze. :P