Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwazam ze powinno sie unicestwic wszystkich patoli

Polecane posty

Gość gość

Szczegolnie bezdomnych, alkoholikow, recydywistow, opracow, kiboli, psychicznie chorych agresorow, narkomanow i innych, ktorzy w zaden sposob nie rokuja poprawy, a tylko zasmradzaja zycie normalnym ludziom i ciagna kase od panstwa nie wykazujac absolutnie zadnej inicjatywy ze swojej strony!

Gość gość
spadaj hitlerze

Gość gość
przecież ma rację 🖐️ po co takich ludzi utrzymywać i tolerować skoro szkodzą samym sobie i innym?

Gość gość
jak unicestwic? wsadzic do pieca? czy zapedzic do komory gazowej pod pretekstem wziecia zniorowego prysznica? leczcie sie, bo wy, ktorzy tak piszecie powinniscie sie pierwszy poddac leczeniu nie stworzyles czegos, nie masz zakochanego prawa tego "unicestwiac", a nie stworzyles smrodzie niczego, bo nic nie powstaloby gdyby pan bog nie zechcial zebys danego dnia podniosl d**e z lozka

Gość gość
jeśli takie osoby obiektywnie szkodzą innym, nie rokują na poprawę to po co trzymać takie szkodniki? a opowieści o bogu możesz włożyć między bajki 🖐️

Gość gość
Boga nie ma, to po pierwsze, a po drugie zgadzam sie z autorem/ka

Gość gość
Boga nie ma, to po pierwsze, a po drugie zgadzam sie z autorem/ka

Gość Piotr jakiśtam skądśtam
Ja, ja mein fuhrer ;)

Gość gość
to moze argument numer dwa: dzis jestes zdrowy, jutro masz pierwszy epizod schizofreniczny w wyniku czego stajesz sie beszporduktywnym smierdzielem walesajacym sie po komunikacji miejskiej i straszacym ludzi gadajacym od rzeczy, wsadzamy Ciebie do pieca? bo jestes nieprzydatny?

Gość gość
nie, bo nie ma tu żadnych przejawów agresji wobec otoczenia...

Gość gość
bezdomny czy narkoman nie musi wcale byc patologią,poza tym patologia to tez bogacze będący złodziejami,pedofilami,oszustami

Gość gość
i jeszcze unicestwic tych piszacych na kafe,to strona dla patologów społecznych

Gość gość
alez sa sa wg def autora-prowokatora albo intelektualno-moralnego-imbecyla .. "ktorzy w zaden sposob nie rokuja poprawy, a tylko zasmradzaja zycie normalnym ludziom i ciagna kase od panstwa nie wykazujac absolutnie zadnej inicjatywy ze swojej strony!" opisany przeze mnie przypadek idelanie wpisuje sie w te definicje

Gość gość
Nie mam na mysli ludzi ktorzy znalezli sie w trudnej sytuacji i potrzebuja pomocy, tylko takich ktorzy sa na dnie na wlasne zyczenie i nic z tym nie robia.

Gość gość
"bezdomnych, alkoholikow, recydywistow, opracow, kiboli, psychicznie chorych agresorow, narkomanow i innych" - kazdy z nich z pewnoscia potrzebuje pomocy i jest w trudnej sytuacji, a czy na dnie sa na wlasne zyczenie? jak tego dowiesc? zali mi, autentycznie, takich ludzi jak Ty :( bo to wlasnie Ty jestes przykladem bezmyslnej agresji, destrukcji

Gość gość
To jest moje zdanie. Znam bardzo wielu takich ludzi i poki nie mialam z nimi do czynienia tez sadzilam, ze trzeba wyciagac do nich pomocna reke. Jednak w rzeczywistosci sa to osoby kompletnie pozbawione uczuc, egoisci, bardzo czesto z postawa roszczeniowa, wyzbyci ludzkich odruchow.

Gość gość
tez mam doswiadczenie chocby z racji zawodu z takimi osobami i nie zgadzam sie z Toba, zycie jest bardzo przewrotne, cywilizacja smierci do niczego dobrego nigdy nie doprowadzila i nie doprowadzi, to o czym piszesz swiadczy tylko o tym, jak niewiele masz wiedzy merytorycznej nt ludzkich zachowac, zaburzen jesli spotka nas krzywda i nieszczscie z reki przestepscy-pychopaty, rozumiem ze chce zemsty i odwetu a takze niezwykle obciazenie psych jest nie do zniesienia, jednak nie upowanie i nie usprawiedliwia a tym bardziej nie zasluguje na spol aprobate tych niby "noramlniejszych" forsowanie i rozpowszechnianie tego typu zalozen, jak to by niby swiadczylo o naszej normalnosci? postapil zle, wiec zanic/spali/zg****ic "psa", bo czlowiekiem tego juz nie nazwiesz?? NIE

Gość gość
Trzeba ponosic konsekwencje swoich bledow, a jak ktos nie chce zmienic niczego, no to sorry. W tym wzgledzie zgadzam sie z autorka. I nie wrzucam wszystkich bezdomnych, alkoholikow czy innych takich do jednego worka, bo wiadomo ze w zyciu bywa roznie.

Gość gość
A dlaczego to Ty FJUCIE będziesz decydować co jest normalne? A co jeśli JA wielki mocarz ustawiam nowe prawo do cpania sobie kiedy chce i k***a n*******lania na silce to co? A jak mi się nie podoba praca i chce gazowac ciebie bo pracujesz i to zrobie to co? To cie rozp*****le

Gość gość
Patoli? Co to za język rodem z rynsztoka? Piszesz, jakbyś sam był z patologicznego środowiska- nic tylko współczuć.

Gość gość
Tez jestem zdania, ze powinno sie usuwac takich ludzi ze spoleczenstwa. Macie idealny przyklad z.wczoraj z.Krakowa, gdzie jakis bezdomny zafajdaniec omal nie zabil czlowieka, bo ten nie chcial mu jedzenia kupic. Na prawde trzeba cos.z nimi zaczac robic, bo niebawem strach bedzie z domu wyjsc.

Gość gość
A Ty gosciu z 12:07 naucz sie pisac to raz, a dwa ze pewnie tez masz na pienku z prawem i kozaka zgrywasz FIUCIE!

Gość gość
"Patole" albo "Patusy" to język z rynsztoka? :D:D no to się uśmiałem :classic_cool: chyba nigdy nie słyszałeś/-aś języka z rynsztoka

Gość gość
Nie spotkałem się nigdy by osoba dobrze sytuowana i na poziomie używała określenia "patol"

Gość gość
To malo wiesz o zyciu