Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana_na_zabój

Chyba się zakochałam

Polecane posty

Gość zakochana_na_zabój

Witajcie! Późno, ale z wrażenia usnąć nie mogę! Zacznę od początku. Rok temu poznałam na wakacjach za granicą pewnego chłopaka (nie jest Polakiem). Wtedy nic się nie wydarzyło, bo byłam tam z przyjacielem, a niestety każdy uważał nas za - pożal się Boże - parę. Spotkaliśmy się w te wakacje znowu. To było coś pięknego, chyba do końca życia tego nie zapomnę. Potem rozstanie, łzy i obietnice, że się spotkamy znowu. Jako że spotkaliśmy się w Niemczech, bo oboje chcemy tu mieszkać, podjęłam decyzję : rzucam studia w Polsce i rozpoczynam ten kierunek od nowa w Niemczech. Miałam wyjechać z Polski po inżynierze, ale że On miał przyjechać tu za dwa lata na stałe, chciałam już na niego tu czekać. I teraz on, zamiast po dwóch latach, chce do mnie przyjechać po roku i kończyć tu studia. Zapytał się mnie, czy jak wreszcie będzie w Niemczech to czy z nim zamieszkam. Oczywiście, że się zgodziłam. I właśnie z tego podjarania nie mogę usnąć :D Ale jak tak chłodno to wszystko przekalkuję : czy to możliwe, żeby facet proponował mieszkanie prawie obcej dziewczynie? (W tym roku widzieliśmy się tylko przez tydzień! Wcześniej cały czas facebook, no a teraz to setki smsów :D) Ja się czuję jak w filmie, ale to jest takie piękne, że wydaje mi się nieprawdziwe. Pozdrawiam, szaleńczo zakochana D.

Gość gość
też mi coś 💤

Gość gość
Jetseście zakochani, wydaje wam się że miożecie przenosić góry. I na tym poprzestanę. pozdrawiam

Gość gość
poczekaj aż zaczną się pierwsze problemy... będziesz rzucać wszystko i zwijać tam skąd przyjechałaś.. 🖐️

Gość gość
z Arabami wszystko mozliwe, ale odradzam ci zwiazek.

Gość gość
nie wierz mu.

Gość gość
Nie wemnie, to comie to obchodzi:-)

Gość gość
to zauroczenie a nie miłośc**** 3 latach pusci i zamieni sie w nienawiść