Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234biedronka1234

chyba zostane lesbijka albo zmienie plec

Polecane posty

Gość 1234biedronka1234

szlag mne trafia:Oczy ja poznam jakies normalnego w koncu?co poznaje faceta to slysze o dzieciach:Oja nawet wygladem i charakterem nie wygladam na kobiete chcaca rodzic gromadke dzieci.jeszcze ZADEN mi nie zaproponowal wspolnego wyjazdu na wakacje lub czegos innego.tak,no super romantyczna wizja,dzieci,kupki,kaszki...jak ja mam byc z takim facetem,cholera ja chce sie czuc jak kobieta i tak ma mnie traktowac a nie jak przyszla kuchte i matke gromadki dzieci.

Gość gość
w pośredniaku byłaś ?

Gość penelopa antylopa
bo oni sobie szukaja baby do gotowania i rodzenia dzieci ale do porzadnej restauracji to juz nie zabierze.celuj wezyj bo widocznie obracasz sie wsrod plebsu🖐️

Gość gość
ciekawe ktory facet chce mieć teraz dzieci ......

Gość 1234biedronka1234
niestety chca:Ono chyba,ze ja na takich trafiam:Oszlag by ich trafil

Gość gość
ale taki jest sens życia by być szczęśliwym a nie egoistą

Gość Vassago 77
Ja chce seksu a nie dzieci a i zabrac cie moge na wycieczke

Gość 1234biedronka1234
kto tu jest egoista bo nie rozumiem.nikogo nie krzywdze,glodnego nakarmie.egoista to facet,ktory chce mnie zagonic do garow i pieluch,nie widze w tym nic wznioslego czy szlachetnego.

Gość 1234biedronka1234
kto tu jest egoista bo nie rozumiem.nikogo nie krzywdze,glodnego nakarmie.egoista to facet,ktory chce mnie zagonic do garow i pieluch,nie widze w tym nic wznioslego czy szlachetnego.

Gość gość
Bo faceci szukają zaradnych kobiet które potrafią same o siebie zadbać , już samo to że zakładasz temat na kafe świadczy o Tobie że zapewne masz jakieś problemy ze sobą. A skoro zakładasz temat to i pewnie często tutaj siedzisz . Więc już nie trzeba nic tłumaczyć bo wiadomo że 90 procent osób stąd to ludzie którzy nie radzą sobie z życiem . Trochę tak poważnie napisałem i nie pasuje tak do głupiego tematu który ma zawiązać głupią dyskusję

Gość gość
Kobieta jest stworzona do rodzenia dzieci. Inaczej nie jest ludzkośc***otrzebna po prostu.

Gość Vassago 77
A gotowac i sprzatac bedzie za ciebie moja pomoc domowa dodam ze robi to nago ale chyba ci to nie bedzie przeszkadzac

Gość 1234biedronka1234
odezwal sie ten ktory nie siedzi na kafe.spadaj pseudo faceciku,do roboty smigaj a nie sie na kobiecym forum udzielasz:Ozenada..makijaz juz zrobiony?wloski wyzelowane?stringi zalozone to smiagaj do pracy.nie bedzie mi tu jakis zniewiscialy rad udzielal ani krytykowal🖐️

Gość 1234biedronka1234
ale macie dziwne rozumowanie.jesli jedna kobieta kobieta nie urodzi to przeciez za nia zrobi to inna.niektorzy klepia dzieci bez opamietania.ludzkosc nie wyginie,poki co mamy przeludnienie na swiecie.swoja droga to niech kazdy sam zdecyduje do czego jest przeznaczony.moja macica nikt rzadzil nie bedzie.

Gość Vassago 77
Ja Nie chce zadzic twoja macica

Gość gość
No koleżanko wychodzi z Ciebie prawdziwe ja , już teraz widać że do garów się tylko nadajesz . Więc jak widzisz trafia swój na swego tylko Ty jeszcze nie możesz tego pojąć że Twoje życie ma już swoją drogę czyli gary i dzieci są Twoją przyszłością i nic więcej Cię dobrego nie spotka. A mnie się nie czepiaj bo temat jest o Tobie kotku ;)

Gość 1234biedronka1234
no za schwul cholerny trolluje mi topik😡chyba za malo zelu na wlosy polozyl to sie wyzywa,albo mu sie korektor pod oczy skonczyl

Gość gość
Ja niechce dzieci,chce cie przeleciec:-) wkuza cie to?

Gość Vassago 77
Na wakacje tez cie zabiore

Gość gość
Chyba Ciebie już dawno nikt nie przeleciał skoro romantyków Ci się zachciało . Ale dalej czekaj księżniczko na księcia który przyjedzie po Ciebie na białym rumaku zabierze na koniec świata i będziecie żyli długo i szczęśliwie

Gość gość
i bardzo dobrze,ze nie chcesz dzieci,bo kto ma ule ten ma miod,kto ma dzieci-ten ma smrod.Hipokryzja tutaj to normalnosc.Kiedy sie czyta tematy o dzieciach wrednych,pyskatych,z ktorymi ciezko sie wspolgrac,to pojada po tobie na maxa,a teraz raptem nikt prawie bachorow nie chce jprd:-o

Gość gość
Biedronka dasz pupci? Jakbyco to bachory utopimy:-)

Gość gość
Mogę cię zabrać na wycieczkę ale masz być gotowa na bzykanie jeśli tylko najdzie mnie ochota :)

Gość 1234biedronka1234
a po co mam czekac na ksiecia,juz mi sie ksiaze trafil.zaproponowal iscie krolewskie zycie w pieluchach i garach:Do ja durna kobieta,ze tez nie skorzystalam😭a moglam mu prac,prasowac,zryc gotowac,dzieci rodzic,zycie jak w Madrycie

Gość gość
No widzisz nie skorzystałaś więc czekaj. Pewnie już pędzi z laptopem do pracy przewracając przechodniów aby szybciej móc usiąść w wygodnym fotelu załączyć Kafeterie i napisać do Ciebie ;)

Gość gość
Po kazdym dymanku placki ziemiaczane usmarze a po lodzie nalesniki z dzemem trrruskafkowym:-)

Gość 1234biedronka1234
znajde sobie innego:)a ciebie gosciu nie chce bo nie jestes w moim typie

Gość gość
A moze cos z toba nie tak? Dlaczego doszukujesz sie problemow wsrod innych lepiej spojz na siebie\!!!

Gość gość
No jak nie jestem ? Przecież nie chce Ci zrobić dziecka :) wynajmiemy sprzątaczke i o gary też nie będziesz się martwiła . Widzisz , wszystko przemawia ku temu , aby brać mnie ;)

Gość 1234biedronka1234
wygladem mi nie odpowiadasz:Onie jedz tyle prosze cie