Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłucie 20 tc

Polecane posty

Gość gość

Hej. Miała któraś takie silne kłucie po prawej stronie od pępka? najgorsze przy zmianie pozycji .. Byłam wczoraj u lekarza i wszystko ok a to kłucie nastąpiło wieczorem ;/ aż nie mogłam się przekręcić w łózku.. Coś jakby kolka. Być może po stresujacym dniu bo taki też wczoraj mialam ...

Gość gość
ja mam czesto klucie od przepukliny;/

Gość gość
Dziś już jest normalnie ale wczoraj to nawet nie umialam na boku spać ..

Gość gość
Ja tez tak mialam. Nie moglam sie ruszyc. Cala noc spalam na plecach rano przeszlo

Gość gość
jestem w 22 tyg i tez to mialam , jak jakies zapowietrzenie, to samo bylo w pierwszej ciazy, u mnie do tego dochodzi klucie w pochwie i zaczyna powoli mnie bolec w kroczu, ehh zaczyna sie;]

Gość gość
No dokladnie też całą noc spałam na plecach, masakra jakaś ale rano już ok :) mam nadzieje ze to sie nie powtorzy.. moze to jakas kolka jelitowa? czytalam przed chwila na necie ;)

Gość gość
tez mam problemy z bolem krocza zwlaszcza jak pochodze dluzej.na razie sie ciesze bo snieg stopnial ale jak znow bedzie slisko to masakra chyba z domu nie wyjde.brzuch mnie kluje i boli ale czesto mam wzdecia i zaparcia.ostatnio staram sie nie jesc za pozno i jest nawet dobrze;)