Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Psychiatra moze wysmiac

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pewne problemy psychiczne chciałbym iśc do psychiatry ale boję się, że gby mu powiem co mi dolego to wyśmieje mnie i pójdzie na korytarz rozpowiadać ludziom i też będą się ze mnie śmiać:((((

Gość gość
a lekarza obowiazuje tajemnica lekarska z czego oni sami najczesciej nic sobie nie robia zreszta

Gość gość
psychiatrzy maja poczucie humoru specyficzne, ale nie sadze by tak zrobil, co najwyzej na odprawie moga zasmiac sie dla luzu, ale oni juz tyle widzieli, ze daj spokoj, poczucie humoru to jednen z dojrzalszych mechanizmow obronnych ;)

Gość gość
zeby isc do psychiatry to najpierw musisz zaliczyc wizyte u psychologa :)

Gość gość
do wypowiedzi wyzej u ans jest odwrotnie akurat najpierw nalezy zaliczyc psychiatre a potem psycholog

Gość gość
chyba jednak nie :)

Gość cxz
mozna isc gdziekolwiek -.^ lekarz moze stwierdzic ze wystarczy pomoc psychologa a psycholog moze stwierdzic ze powinnas udac sie do psychiatry mozesz isc do swojego lekarza i poprosic o skierowanie albo isc od strzala prywatnie gdziekolwiek zaden lekarz nigdy cie nie wysmieje

Gość gość
u mnie jest tak, że od razu mogę do psychiatry on potem ewentualnie kieruyje do psychologów itp.

Gość gość
lekarz rodzinny moze ci wypisca skierowanie do psychiatry, wtedy ominiesz wizyte u psychologa

Gość gość
najlepiej prywatnie

Gość gość
To nieprawda, że najpierw trzeba zaliczyć psychologa a później psychiatrę. Ani, że do psychiatry ze skierowaniem od lekarza rodzinnego. Nie potrzebujesz żadnego skierowania. Jednak do psychiatry (zresztą jak już prawie do każdego specjalisty w PL) są spore kolejki. Nie potrzebujesz skierowania, idź do poradni, zapisz się i czekaj kilka mcy na pierwszą wizytę. Psychiatrzy to fajni ludzie, mam wrażenie, że ich zawód dla nich to pasja. Przynajmniej mój taki właśnie był, bardzo fajny koleś.

Gość goesimo
Psychiatra, to lekarz, który ma nam pomóc. Nie może nas, ani naszych problemów wyśmiać. Tutaj https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa macie namiar na świetnych specjalistów. Myślę, że jeśli obawiacie się takiej wizyty, to w tym miejscu naprawdę nie ma czego.

Gość gość
psychiatra nasłuchał sie takich cudów, że Twoja historia zginie w tłumie innych, nie obawiaj się