Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pracowitaa

wyjazd pomoc w znalezieniu pracy w uk

Polecane posty

Witam chciałabym wyjechać do Anglii do pracy, najbardziej Londyn, Wemblay albo gdzieś centralny.. ale nie jest to konieczne. Mam 24 lata, jestem osobą pracowitą. Obecnie pracuję w firmie państwowej na Śląsku prawdopodobnie do lutego. Uczę się języka angielskiego w językowej szkole od września więc nie wiele jeszcze umiem, ale szybko wszystko łapie:) Mogę wykonywać obojętnie jaką pracę byleby się dało z niej utrzymać. Mam na myśli uczciwą, nie żadne propozycje typu seks itd.. jestem osobą solidną,szybko się uczącą. wiem że jest wiele osób które mnie skrytykują że nie znam języka, ale wiele osób tak pracuje i żyją, oczywiście ja chce nadal się go uczyć. Jeżeli ktoś by mógł pomóc, podpowiedzieć cokolwiek to bardzo dziękuje :) i będę wdzięczna za pomoc:) proszę o uczciwość..

Gość gość
Sorry, ale nie masz szans.

Gość gość

Jak nie wiesz w ogóle, co i jak na emigracji to polecam kontakt z nimi gsconsult.co.uk/. Kompleksowa pomoc dla osób planujących wyjazd do Anglii, łącznie z ogarnięciem spraw zawodowych, ubezpieczeniowych, wynajęcia mieszkanie. Czyli wszystko, czego do życia potrzebujesz. A uwierz, wielkich oszczędności nie stracisz. Działają mocno elastycznie i widać, że mają mnóstwo kontaktów. Luton oczywiście, ale prawdopodobnie pomogą w każdej lokalizacji.