Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa w i niedoświadczona

Gdzie Jak kończą Wasi partnerzy

Polecane posty

Gość nowa w i niedoświadczona

Hej, pytanie j.w. Jak to u Was jest? Mam na myśli, pary gdzie kobieta zażywa tabletki anty. Co robicie? Kończą w was?Później jest trochę zachodu z higieną, a wiadomo nie zawsze jest możliwość. Zakładacie dodatkowo prezerwatywę - ale chyba nie po to bierze się tabletki ? Czy wychodzi przed końcem i brudzi podłogę, chusteczkę etc?

Gość gość
My, gdy zażywałam tabletki, robiliśmy co chcieliśmy. Wiadomo, na początku prezerwatywy, potem już z nich zrezygnowaliśmy. Teraz już zawsze kończy w środku, bo staramy się o drugie dziecko. Jeżeli to ma być Twój 'świeży' partner, polecam mimo wszystko prezerwatywy, nawet z tabletkami. Tabletki nie uchronią Cię przed hpv, hiv itp.

Gość gość
Nie, jesteśmy ze sobą już długie lata. Ale dopiero teraz lekarz przekonał mnie na tabletki, wcześniej używaliśmy prezerwatyw albo wychodził przed końcem - zresztą zostało mu to do dzisiaj. mamy już jedno dziecko ( planowwane) i póki co nie chcemy zostać ponownie rodzicami. Wiem,że pytanie może wydawać się dziwne, ale serio mamy z tym problem. Póki co wychodzi przed końcem.

Gość gość
mój kończy w środku

Gość gość
Jak brałam tabletki zawsze kończył w środku. A na początku związku kończył albo mi na brzuch albo na plecy ;)

Gość gość
no a gdzie ma konczyc? za oknem? pewnie, ze w srodku :P

Gość gość
Jak facet kończy w środku to później jest zabawa. Mycie, myciem przecież nie od razu wszystko wychodzi na zewnątrz?

Gość gość
Gorzej można zaczynać ale koczyć w środku po to jest c**a