Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariuu26

Drugie spotkanie z dziewczyna

Polecane posty

Gość mariuu26

Witam. Na imprezie u znajomego poznalem sie z dziewczyna rozmawialismy, jedyny gest to bylo zapoznanie sie. Umawiam sie z nia na 2 spotkanie i na co sobie moge pozwolic? Czy na powitanie wypada pocalowac w policzek? Czy powiedziec tylko czesc? Czy podczas rozmowy mozna objąc? Czego dziewczyna oczekuje od chlopaka, jakich gestow, zeby wiedziala ze jest nia zainteresowany. dzieki za podpowiedzi.

Gość gość
mnie na drugim spotkaniu to loda zrobila bo tak sie napalila jak jej palcowke walnolem a na trzecim to juz ja w samochodzie posuwalem ze az kwiczala bo sama tego chciala

Gość gość
mariuu26, z nami jest podobnie jak z wami. na przywitanie daj buziaka w policzek, ale później utrzymuj lekki dystans. jeśli ja pocałujesz od razu czy bedziesz obejmował dużo, to się w sumie tobą znudzi ;p patrz oczywiscie jej głeboko w oczy, rzuc parę komplementów. możesz od niechcenia np. podczas żartów ją na chwilę objąć, ale zaraz zabierz rękę. wtedy będzie miała takie niespodziewane motylki w brzuchu. na pożegnanie albo też pocałuj w polika albo przytul :) powodzenia.