Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja nie moge KASA IDZIE JAK WODA na życie a gdzie tu odłkładac

Polecane posty

Gość gość
Jak soe kase wydaje to normalne ze jej ubywa. Po co kupujesz oilatum? Olejek ze slodkich migdalow lepszy,albo zwykla ciekla parafina. Prezent moglas tanszy kupic.

Gość gość
A ile dziecko ma ze dajesz d i k to tylko do 3 miesiąca potem tylko d są tańsze emolienty np z ziaji i w ogóle tańszej apteki szukaj bo bulisz jak za zboze

Gość gość
no niestety, też nie raz zastanawiam się jak to możliwe że miesięcznie przepuszczamy 4 tys zł (rachunki, 3 dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym) ale choćby nie wiem co ok 2 tys złotych odkładamy miesiąc w miesiąc a rachunki w sklepie - tygodniowo 300 zł na żywność idzie jak nic

Gość gość
pozazdroscic

Gość gosciowa z miasta
ja nie narzekam, conajmniej 5tys odkladamy m-cznie, wydajemy 10tys oplaty i jedzenie, ubrania, kosmetyki, rozrywka itp ale kiedys nie bylo tak różowo chociaz nie moge tez pwoeidziec,ze było żle, lata pracy i wyrzeczeń zeby zyc na tak wysokim poziomie bez pomocy rodzicow pozdrawiam

Gość gość
widzę,ze bieda rzadzi na kafe hue hue:D

Gość gość
ale pitolicie :) jasne, ze jest coraz drozej i ciezej sie zyje, ceny skacza w gore, a zarobki tak srednio. marny los spotka EU w koncu. ja mieszkam w UK z mezem (nie mamy dzieci), i naprawde mamy dobre i wysokie zarobki jak na emigrantow, a i nawet jak na tubylcow - oboje w zawodzie pracujemy, w biurze, managerskie pozycje. Razem mamy ok 4 tys funtow co miesiac podstawy (poza Londynem, wiec to naprawde dobre zarobki), pracujac 8 h dziennie, plus w ciagu roku rozne dodatki, premie, podwyzki itd. Mimo to wcale lekko nie ma i pieniadze ida jak woda.

Gość gość
tu autorka, akurat kupilam emolienty oilatum baby bo było w promocji za 64zł 500ml plus drugie 500ml -normalnie cos koło 86 kosztuja takie dwa. Moje dziecko ma 2 miesiace wiec jeszcze bierze obie witaminy.