Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupiliście już prezenty pod choinkę

Polecane posty

Gość gość

Czy kupiliście już prezenty pod choinkę? Ja nie i nie wiem co kupić, mógłby mi ktoś coś doradzić?

Gość gość
podnoszę nikt nic nei kupił?

Idę kupić w ten weekend :) Mam pomysł na jeden prezent, resztę będę musiała zaimprowizować :P

Gość gość
kupiłem wszystkie z internetu - przyszły w tydzień

Gość taaaaaak
siostra - kolczyki srebrne 70zł szwagier- książka masterchefa tej laski co wygrała i kubek 65zł synek siostry- auto- bus policyjny 100zł mama- perfumy, krem p.zmarszcz,błyszczyk i podkład 150zł teściowa -perfumy i krem pzmarszcz.- 100 zł tato-perfumy i piżama 120 zł szwagierka perfumy 60zł dwaj synowie szwagierki- perfumy i długopis parkera z grawerem 2x80zł siostra męża -perfumy 60zł

Gość taaaaaak
dla męża prezent specjalny dla córki jeszcze nic nie mam

Gość gość
Ja chciałabym kupic prezenty przez internet, możecie polecić jakieś ciekawe strony?

Gość gość
o może ksiazke masterchefa tej co wygrała zobaczyłabym, jaki tytul ma ksiazka i jak się nazywa laska która wygrała?

Gość taaaaaak
beata śmiechowska- wpisz na allegro

Gość gość
Macie jeszcze jakieś pomysły? Portfel, perfumy, kubki już kupowałam

Gość gość
fajny na prezent jest kalendaz gentelmeni z facetami i mozna wesprzec fundacje, mozna kupic w empiku

Gość praktyczna789
Ja kupiłam w internetowym sklepie elektronicznym www.conrad.pl Jest tam wszystko do wyboru, do koloru, artykuły z każdej kategorii (ja szarpnęłam się i wzięłam laptop :D). Dzięki Internetowi kupowanie jest naprawdę przyjemne.

Gość gość
Ja zawsze się denerwowałam, biegałam po sklepach w ostatniej chwili a raz kupiłam wszystko przez internet i znalazłam najlepsze prezenty :D Niemniej teraz nie mam pomysłu co mam kupić.

Gość gość
Zaraz obejrze stronkę conrad.pl dzięki za wskazówkę

Gość gość
podnoszę wypowie się ktoś jeszcze? Czy już zrobiliście prezenty na święta, co kupiliście lub zamierzacie kupić?

Gość gość
Syn - krem do twarzy loreal 2syn - świeca zapachowa z Zara Home Maid - sweter Mąż - Joop perfumy + bielizna Merry Christmas 😍

Gość gość
nic nie kupiłam i nie kupuje domownikom, bo u mnie dawania prezentów gwiazdkowych się nie praktykuje

Gość gość
ale to w sumie jest taki miły zwyczaj, choć czasami ciężko coś kupić

Gość gość
podnoszę

Gość gość
nie a po co ? co roku nakrecac komercje ja mam wszystko w d***e z prezentami

Gość gość
Boże, po co takie g******e prezenty robić w postaci kremu na zmarszczki? Masakra. W szoku jestem.

Gość gość
Miły zwyczaj? Dostać krem albo kapcie pod choinkę? Ludzie ogarnijcie się, jak macie dawać prezenty na odp*****l się, to zrezygnujcie z tematu. Kolędy pośpiewajcie, ozdoby choinkowe kupcie, ale nie krem na zmarszczki, skarpetki, szalik, czy rękawiczki!!!!

Gość gość
też uwazam ze skarpety czy krem na zmarszczki to beznadziejne prezenty. staram sie sluchac uwaznie odpowiednio wczesniej rodziny. i tak mam juz prezent gotowe: mama - perfumy (230zł, nie wiem jakie mozna kupic za 40zł tak jak ktos wczesniej pisał) to najdrozszy prezent tata - książka zgodna z jego zainteresowaniami i eleganckie świece, codziennie pali sobie w salonie, 140zł brat - słuchawki, aktualnie uzywa jakis gownianych, bo szkoda mu pieniędzy, 190zł

Gość gość
Właśnie ja nie chcę dać żadnego kremu na zmarszczki dla mnie to nie jest trafiony prezent. Zwyczaj dawania prezentów jest miły ale prezentem nie powinny być skarpetki czy krem.. Dlatego pytam jakie macie pomysły oprócz kosmetyków i bielizny.

Gość goscgosc89
Kupilam: mama - bluzka 35euro, tata - sweter 25euro, babcia - sukienka 30euro, siostra - latarnia 130zlotych I mam z glowy ;)

Gość gość
jeszcze jakieś pomysły?

Gość gość
jeszcze jakieś pomysły?

Gość gość
ja bym się akurat bardzo ucieszyła z gustownych skórzanych rękawiczek, bo moje już są nieco znoszone, a na nowe porządne żal mi kasy po prostu. także byłby to prezent trafiony. kremu na zmarszczki bym nie chciała, ale gdybym np nie miała aż tak pieniędzy, ucieszyłabym się np z fajnego tuszu do rzęs, palety cieni, błyszczyka. od siostry dostałam parę lat temu właśnie te wyklęte przez was kapcie, takie z******te wyglądające jak buty emu. zimą strasznie mi nogi marzną, a te kapciuchy są cieplutkie i bardzo ładne do tego. ucieszyłam się. wszystko zależy od tego, co komu potrzebne, no chyba, że ma się tyle pieniędzy i wszystkiego innego, że faktycznie byle drobiazg nie cieszy.

Gość gość
jak was stać na tak drogie prezenty, mnie nie stać by było żeby kupić wszystkim w sumie za 100 zł, a co dopiero dla jednej osoby :(