Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalii2811

moj chłopak i jego przyjaciólka

Polecane posty

Gość Natalii2811

moj chłopak ma przyjaciolkę ktorej ja nie akceptuje i z tego powodu dochodzi do kłutni. Ona ma męża, ale zamiast ineteresowac sie nim woli pisac do mojego chłopaka sms o takiej treści, że głowa mała. ostatnio się go spytałam czy jabym go postawiła przed wyborem miedzy mną a nią to powiedzial ze wybierze mnie ale z nia i tak bedzie pisał. Co zrobic lub jak by ona nie pisała do niego tak często i sms o takiej treści lub by on zaczął zachowywac sie jak należy i przystalo na chlopaka majacego dziewczyne z ktora planuje wspolna przyszlosc. pomozecie??

Gość gość
co zrobić żeby on zaczął zachowywac sie jak należy i przystalo na chlopaka majacego dziewczyne z ktora planuje wspolna przyszlosc.? xxxxxxxxxxxxxxxx przecież on nie planuje żadnej przyszłości z tobą - to ty na nim wisisz a on się kocha w tamtej!!!

Gość gość
masz trochę honoru i godności???

Gość gość
A o ona do niego pisze?

Gość gość
A co ona do niego pisze?*

Gość gość
Nie wygląda mi to tylko na przyjaźń. Z resztą co to za przyjaźnie damsko-męskie? Może jak jesteś dla niego zła to on leci jej się w rękaw wypłakać? Sorry, ale sprawę postawiłabym jasno: Jak mu tak na niej zależy to droga wolna i niech spada.

Gość gość
sorry ale jej nie chodzi o godnosc itd a o to by chlopak zajal sie nia a nie do laski - niby przyjaciolki co ma meza pisal czy ona pisala sms jakies ktorych nie powinna. zastanowcie sie troche ;/ jak nie macie jej nic do poradzenia to nie piszcie i tyle... -.-