Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupiłyście sobie kozaki obleciałam całe miasto i nic kompletnie nic

Polecane posty

Gość gość

były jakieś tam za 569 zł, ale bez rewelki to bez sensu kupować skoro średnio mi się podobają, a cena kosmiczna..poszukuję klasycznych czarnych oficerek najlepiej ze skóry naturalnej tak do 400zł

Gość gość
Ja takie kupiłam za 390 w CCC.

Gość gość
w ccc kupiłam w tam tym roku za 340zł i rozwaliły się po miesiącu..więc ten sklep odpada...a były takie sliczne

Gość gość
Musiałaś trafić na wadliwe, mi się stamtąd buty nigdy nie rozwaliły. A w Daichmanie byłaś? A może idź do Ochnika, Wittchen?

Gość gość
CCC Lasocki - 329 zł. Czarne oficerki. Mam nadzieję że długo mi posłużą. Kupiłam na śląskiej podeszwie że względu na spacery z 4 miesięczna córka.

Gość gość
Miało być płaskiej :-P

Gość gość
Ja mam cudne ale brązowe tommy H

Gość gość
Kupiłam 3 lata temu oficerki w Deichmanie za 119zł. Do tej pory mi służą, tej zimy też będę w nich popitalać. A wy dalej wydawajcie grubą mamonę za jakiś badziew, tak jak laska z ccc :D 🖐️

Gość ewaewelinaaa
ja tez kupilam na allegro, 2 pary

Gość gość
do @gość - Deichman to syf, wszystko jak z kartonu i rozlatuje się po miesiącu. do tego śmierdzi. ja w tym roku też lasocki ccc, 379 ale brązowe. super i cieplutkie.

Gość gość
polecam sklep oleksy. Buty bardzo wygodne i ładne.

Gość gość
mam ten sam problem. zobaczylam dwie pary fajnych kozakow w Wojasie, ale jedne 550zł, tyle nie dam. Drugie fajne kosztuja 399zł polskiej firmy syrena, i chyba na te sie zdecyduje bo dosłownie nic fajnego nie mozna znalezc, tzn sa ale w takich cenach ze szok. W CCC w tym roku doslownie nic mi sie nie podoba.

Gość gość
do @gość - Deichman to syf, wszystko jak z kartonu i rozlatuje się po miesiącu. x W tym syfie chodzę trzeci sezon, laska w skóreczkach za cztery stówcie po miesiącu była już bez butów :o 🖐️

Gość gość
Ja w kozakach Jennifer z CCC chodzę już piąty czy szósty sezon, tylko podklejam obcasy co dwa lata.

Gość gość
Właśnie miałam pytać, czy Wy co roku kupujecie nowe kozaki...? Serio? Ja mam trzy pary: eleganckie na obcasie, oficerki i śniegowce. No i botki jeszcze, ale to bardziej na na późną jesień/wczesną wiosnę. I z tym kompletem już chyba czwarty czy piąty sezon będzie! Tyle że faktycznie - każde jedne kosztowały nie mało. Ale są nadal ładne, funkcjonalne i nic im się nie dzieje, nie widać jakoś szczególnie upływu czasu. Są to modele jak najbardziej klasyczne (bo generalnie mam bardzo klasyczny styl), stąd też nie wyglądają jak z poprzedniej epoki.

Gość gość
Z daichmana i ccc nie lubie chociaz mam. Ale dla mnie to buty na jeden sezon,nawet te skorzane. Kupuje tam jak juz na prawde nie moge znalezc. Raz udalo mi sie kupic w zwyklym sklepie,sliczne zamszowe za 300 zl z kawalkiem. Nie potrafilam sie z nimi rozstac,wytrzymaly na prawde wiele sezonow az zepsul sie zamek a wstawiony przez szewca nie wytrzymal nawet sezonu. Na necie nie kupuje,raz kupilam pumy,ktore wczesnkej mierzylam w sklepei stacjonarnym i niby te same wymiary,ten sam numer a buty okazaly sie.za ciasne. I tak zakonczylam swoja przygode z zakupami butow przez net. W tym roku mam kozaki lasocki z tamtego roku,ktore kupilam na krotko przed tym jak spuchly mi nogi w ciazy,wiec zime przelezaly w szafie. I zamszowe z venezii z poprzednjego sezonu,ktore o dziwo wciaz mi sie podobaja i so w bardzo dobrym stanie. Ja inwestowalabym w but dobry i ktory mi sie podoba,nawet duza cene,bo ma szanse sie zwrocic. Nie nawidze co rok kupowac nowych,bo ciezko mi dogodzic z fasonem.

Gość gość
allegro kozaki skora naturalna polska 170 zl a nie 330 w ccc chinskim

Gość gość
kozaki kupiłam w małym sklepiku z polskiej małej firmy. Ktos tu pisał o butach Syrena, mam od nich szpilki, super wygodne, mięciutkie. mam 4 pary na zimę: 2 pary kozaków na obcasie, jedne płaskie i jedne botki za kostkę też na obcasie, najstarsze moje buty to skórzane na płaskim, to będzie ich piąta zima - są nie do zdarcia :D

Gość gość
heh, ja większość życia kupowałam buty w deichmanie, z tego względu, że tam zawsze jest mój rozmiar (41), a jak trzeba, to i większy. w życiu nie zareklamowałam żadnych butów zimowych, żadnych nie wyrzuciłam z powodu dosłownego rozpadnięcia się, czy innych cudów. jak to się dzieje, że z moimi butami z taniego sklepu nic się nigdy nie dzieje? cud normalnie :D a dodam, że zapieprzam piechotą, także mam gdzie i jak te buty poniszczyć. a jednak nie niszczę. fakt, raz zdarzyły mi się buty, które po paru założeniach śmierdziały, wywaliłam wkładki, kupiłam skórkowe i gra. na skórę się przerzuciłam, ale wyłącznie wyprzedażową. 500 za kozaki to jest dla mnie bardzo dużo, a 10 lat nie mam zamiaru w tym śmigać, żeby mi się opłacało. rok temu kupiłam kozaki za 140, w tym roku okazyjnie za 60 zł. 3 lata temu za 200 kupiłam czarne klasyczne kozaki na obcasie, polska skóra. wszystko z wyprzedaży co najmniej -50%. po cholerę przepłacać.

Gość gość
nie kupiłam, chodze w botkach zamszowych impregnowanych bo nie mam kasy na buty

Gość gość
no właśnie - ja kupiła rok temu w Badurze - w Wadowicach sklepie firmowym, kupiłam je tam za 350 zł, w normalnym sklepie (w Galerii) kosztowały one 570 zł ... przechodziłam w nich całą ubiegłą zimę, do pracy, do rodziny, wszędzie i pozdzierały się one, wyglądają nie ładnie i sama się zastanawiam gdzie kupić gdyby wydała te 570 zł to chyba bym się zapłakała myślałam o Lasockim, ale boję się że ten Lasocki to chińszczyzna...