Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana po porodzie

zalamana po porodzie

Polecane posty

Gość gość
w trzeciej mojej ciąży przytyłam ok 30kg, jadłam cukier z cukierniczki,w dwóch poprzednich ciążach miałam brzuszek jak bochenek chleba nie wiem do dziś dlaczego tak żarłam ten cukier schudłam po jakimś czasie no i maż mi w życiu nie powiedział że wyglądam źle jak tak facet gada miesiąc po porodzie że kobieta źle wygląda to jest cham i prostak zamiast jej pomóc to ją przytłacza i nie mów mi pani Kleopatro że taka cudowna, zorganizowana i piękna byłaś miesiąc po porodzie bo w żaden sposób nie uwierzę

to jak wyglądam ja i moje ciało to efekt wieloletniej pracy i wyżeczeń a procentowało w czasie ciąży i po niej trenuje i ćwicze od jakiś 17 lat nie ale nie pije alkoholu(okazjonalnie)kawy herbaty nie słodze nie sole nie jem mięsa smażonego słodyczy przetwarzanych gówien także g***a w proszku ja nigdy nie byłam przeziębiona u lekarza byłam tylko przy okazji ciąży no i dentysta ale on mnie wygania wszystkie zęby mam białe zdrowe proste nic mnie nigdy nie boli jak myślicie czemu?może zamiast narzekać weźcie się za siebie na początku może spacer z kijkami:o dla was to kosmos ale ja jestem już przyzwyczajona od lat i jestem pewna gdybym zjadła jakąś padline to chyba bym się przekręciła

Gość gość
KLEOPATRA, HAHAHAHAAAAAAAAAAA po porodzie z nacinaniem szwy zdejmuje sie po tygodniu, a rozpuszczalne schodzą do dwóch tygodni, a odchody poporodowe schodzą do 5 tygodni więc byłaś ty w ciąży tak jak świnia jadła spaghetti. Dzieciaku poczytaj. Aaaa nie pomyślałam że możesz byc ze swoim konkubentem sado maso, to i dzień po porodzie mogliście kwiczeć z rozkoszy w szpitalnym kiblu tarzając sie we krwi i odchodach :/

czemu kiedyś nikt nie chorował na raka i inne chu%je muje a teraz to laga chorują nawet małe dzieci nie dziwota jak sami jecie i jeszcze pasiecie dzieci śmieciowym jedzeniem wszyscy rodzice chorych dziec**pytali co najczęściej jadły ich dziec***odawali słodycze czipsy cola frytki pizza i inne g***a a potem płacz:o

Gość kamelajna
Ty KLEOPATRA EGIPT przestań p*******ć bo ja przytyłam 10 kg w ciąży . Fakt odrazu po porodzie miałam figurę że nie jedna mnie taz zżerała wzrokiem . Ale co do rozstępów się z tobą nie zgodzę stosowałam najlepsze maści w ciąży aby zapobiec rozstępom i niestety nie udało się mam brzuch w rozstępach niby figurę mam ładną mało przytyłam a rozstępy są . Wiec nie pierdziel mi że to z obżarstwa bo każda kobieta jest inna i każdy inaczej znosi poród jak i inne rzeczy.

Gość gość
A moja corka ma 7 lat, nie ma w pokoju tv, choc w domu mamy 6 odbiornikow, nie ma tableta i.innych durnych zabawek, ktorymi rodzice teraz zajmuja swoje dzieci by tylko sie nimi nie zajmowac, nie jadamy w mc, nie pijemy coli, nie jemy slodyczy - corka okazjonalnie, nie stolujemy sie po barach, mloda chodzi na gimnastyke artystyczna, na tance. To tak poza tematem, ale chce Wam pokazac, ze mozna funkcjonowac w tym dzisiejszym swiecie po ludzku. :) To apropo wypowiedzi kleopatry.

Gość gość
"16.01.13 [zgłoś do usunięcia] KLEOPATRA EGIPT właścicielka nieruchomości wiek 23 zarobki: w sezonie ok 800 tys na czysto poza sezonem ok 250 tys miesięcznie" x x Kleopatra Egipt to słynna mitomanka, nie przejmujcie sie.... LOL Ona po prostu bredzi, pewnie to jakies dziecko z alkoholowej rodziny co pisze na telefonie swoje marzenia... :p Teoretyczni e wciazy sie powinno tyc 12 kilo, wiekszosc ma jednak te 20 kg wiecej, niektórzy 40 kg, wiec autorka nie przytyla az tak duzo. Im ktos jest szczuplejszy tym bardziej tyje, a to prosiaki wlasnie tyja mało w ciazy.. Ja współczuje meza, ze nic nie pomaga, mysle ze to najgorszy problem... wyprubuj diete taka ok. 1700-1800 kcal w 5 posiłkach, schudniesz na 100 % bez jo-jo

Gość gość
Dokładnie, rozstpey to chyba sprawa genetyki... Ja tez nie miałam ani jednego rozstepu, a jestem niska bo mam 153 cm, brzuch był spory, dziecko 4 kg, skóra sie strasznie naciagneła... Nawet zadnych masci nie stosowałam, przytyłam 16 kg

brawo!naprawde niektóre kobiety nie potrafią zrozumieć ze ja nie chce źle tylko czasami mnie ponosi i w*****a lenistwo i głupie wymówki i nie chodzi mi o to że wszystkie kobiety po porodach wyglądają źle tylko o skrajne przypadki jak autorka niestety bo 25 kg to dużo a tyją i więcej kobiety które przytyły 8-12 kg i podobnie nie mają się o co martwić bo odjąć wage dziecka i reszty zostaje im kilka kg a jeśli przed ciażą były szczupłe to często z tymi kg wyglądają lepiej i to o niebo wiadomo że czasami trzeba dłużej poczekać aż brzuch wróci do normy

Gość Morze i Plazza i Kawiarenek 5
Baba o nicku Kleopatra z Egiptu to jakaś zawistna baba. Teksty typu "ja rodziłam bez znieczulenia i nikt mi z dzieckiem nie pomagał!" wypowiadają np. chamskie zazdrosne teściowe. I to baba ewidentnie niedouczona, co rzuca się w prawie każdej wypowiedzi ("obRZarstwo" , "wyŻeczenie" )

Gość gość
Kleopatro jak sobie dajesz rade bo ja mam miesiecznie ok 100 tys na czysto z tendencja wzwyzkowa i nie mam z kim pogadac bo kolezanki mnie nie lubia jakby to byla moja wina ze one niewyksztalcone siedza na kasie w biedrze.. :/

Gość gość
a wam chyba żal d**e ściska ehh zawistne baby dlatego jestem sam

Widać, że to jakaś patologia:O Oto jej wypowiedzi: "gdzie nie jestem wszyscy milkna i gapią się jak szpak w pi**e a takie szmaty mają wykrzywione nienawiścią ryje pluja jadem i nienawiścią jesteś w istocie żałosna", "pisze z telefonu a on wszystko przekręca paszczurze śmieszne sa twoje wymyślone wymiar myślałaś że komumś zaimponujesz hahaha turlaj dropsa i wracaj do rzeczywistości śmieciu pokrzywiony gdzie twój stary wali pod p****le a w oknie powiewają oszczane szmaty hahahhahahahahahhhahahahahahaha co za buchahahhaha idz wytnij flaki z pi**y pogilgocz hemoroidy" Frustratka totalna tak najlepiej olewać i może ktoś doradzi autorce strasznie mi jej szkoda:(

Gość gość
przecież ktoś się od nią podszywał :o

Gość gość
troche to śmieszne że zazdrosne baby zaraz prześwietlają i węszą hahhahahahaah

aha to przepraszam w takim razie nie wiedziałam. ale swoje zdanie o niej i tak podtrzymuje - zachowuje się jak niedouczona, stara, zawistna baba.

nie węszę wpisałam tylko jej nick i wiek i mi to wyskoczyło. Bo nie wierzę, że ma 23. Młode dziewczyny się tak nie zachowują. To bardziej pasuje do teściowej która dogryza synowej.

Gość gość
miała miała ale chyba zablokowali coś tam było jakiś temat i potem poszła już lawina podszywów hahahah była tu znienawidzona sama jej jechałam ale czasami dobrze pisze no i z tego co wiem ma 24 lata