Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehehehe

Prawdopodobienstwo ciazy

Polecane posty

Gość Ehehehe

Z gory mowie, ze nie chce sluchac opini typu....jestes d****** puszczalska itp. O to nie prosze.... Chce poznac opinie kogos, bo nie moge przestac myslec. kochalam sie z moim ex...dzien po okresie. Czyli w dni nieplodne. Bez zabezoieczenia, ale byl to seks przerywany. Generalnie ginekolog powiedzial mi, ze szanse sa zerowe. Zrobilam rest po 10 dniach. Wynik negatywny. W dni plodne...10 dni po Kochalam sie bez zabezoieczenia z moim obecnym partnerem. Byl to rowniez sex przerywany. Za wczesnie zeby sprawdzic czy jest mozliwosc ciazy, bo jest zbyt wczesnie. Ale bylo to dni plodne wiec ryzyko jest.... Nie boje sie samej ciazy, ale czy jesli w niej bede to jest mozliwosc, ze ojcem jest moj ex? Zaden z nich nie skonczyl we mnie. I czy jesli bede w ciazy to czy po 10 dniach roznicy da sie sprawdzic kto jest ojcem? Na 99 procent moj obecny partner, poniewaz z nim kochalam sie w dni plodne... Pomozcie mi....

Gość Ehehehe
Please

Gość gość
radze ci isc na test z krwi jesli wyjdzie ciaza to duze prawdopodobienstwo bedzie ze to ex jest ojcem

Gość gość
Dzieki za odpowiedz. Pytalam ginekologa I powiedzial, ze dzien po okresie Szanse sa Marne...tym bardziej, ze skonczyl na zewnatrz. Wieksze prawdopodobienstwo wydaje sie podczas drugiego razu, poniewaz mialam dni plodne...roznicy jest 10dniowa...

Gość gość
myślę że obecny partner będzie ojcem ;) testy rzadko kłamią :)

Gość gość
Mam nadzieje, ze Nikt nim nie bedzie. Poki co wyszedl test negatywny. Ale minelo dopiero 10 dni od seksu z moim ex I jeden dzien od seksu z obecnym partnerem. Dlatego tak panikuje. Modle sie zeby to jednak nie byl moj ex I chce Byc pewnA.....