Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmierdzące buty że fuj JAK SOBIE PORADZIĆ

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mój mąż nigdy nie miał z tym problemów, dziwiło mnie że jest jedynym facetem, któremu nie śmierdzą stopy po całym dniu w butach:) Fakt- zawsze kupuje air maxy, albo inne dobre jakościowo obuwie. Na tą zimę kupił Timberlandy, tu zaczął się problem, tak prześmiergły, że szok. A są ciężkie, zamszowe i jak sportowych nie można ich wrzucić do pralki. Macie jakieś sprawdzone sposoby na odświeżenie butów, które brzydko pachną aż do zewnątrz? Spraye odświeżające nie działają, maskują chwilowo, przecież nie wyrzucimy butów za 700zł...

Gość gałązka_śląska
Do butów zasyp na noc grubą warstwę sody oczyszczonej spożywczej a rano ja wyrzuć. Soda jest antybakteryjna i świetna do usuwania smrodku. Poza tym dobrze by mąż mył porządnie nogi i dobrze je wycierał ręcznikiem co facetom nieczęsto zdarza... Dobrze by też moczył stopy w ciepłej wodzie z solą. No i tradycyjnie zmieniał skarpety na nie elastyczne bo one powodują też zbytnie pocenie się stóp. A i sprawdźcie czy nie ma grzybicy.

Gość gość
Dobrym sposobem są np: -płatki kosmetyczne nasączone kroplami miętowymi (do kupienia za grosze w każdej aptece-tylko miętowe a nie żołądkowe) -torebka ze zwykłą herbatą ekspresową- można pokropić kroplami -herbata miętowa Działa. wkłada sie jedno z tych w/w np na noc i jest ok.

Gość gość
Właśnie jak napisałam ma tak wyłącznie w jednych butach, ma zdrowe stopy, używa samych dobrych skarpetek... To ostatnie buty tej marki, jakie kupiliśmy. Zdecydowanie przereklamowane. Co z tego, że są jak to mówią "porządne", jak mąż po 12h je wczoraj zdjął i miał normalnie pomarszczone stopy, tak mu sie nogi spociły!

Gość gość
dobre sa tez antyperspiranty do stop z avonu. Dobre-w zasadzie najlepsze

Gość gość
jakby chodził w klapkach, to by nie miał takich problemów !

Gość adac
mam to samo buty za 500zl w srodku gabka i smierdza ze glowa boli!timberland!

Gość gość
Mój syn miał podobnie. Koledzy nie chcieli jechać z nim w jednym samochodzie bo nie mogli wytrzymać z tego smrodu. Stosował wszystko co można było użyć, ale nic nie pomagało. Gdy powiedziałam o tym mojej najlepszej przyjaciółce od razu powiedziała mi o preparacie butix - ratunek dla butów. Jest to świetne! Teraz mój syn stosuje to tylko od czasu do czasu. Ja i moja koleżanka kupiłyśmy to na stronie www.butix.eu. Naprawdę polecam butix jest rewelacyjny!

Gość gość
Taki sam przykry problem cuchnących butków miała moja Mama. Męczyła się z tym problemem prawie przez całe życie,a używała uwierzcie mi WSZYSTKIEGO i nic. W końcu wypróbowała preparat na takie problemy Butix - ratunek dla butów. Bardzo pozytywnie nas zaskoczył swoim działaniem. Jest rewelacyjny. W końcu moja mama jest zadowolona, że pozbyła się tego brzydkiego zapachu. Moja mama zamówiła go na stronie tego wspaniałego preparatu www.butix.eu Polecam wszystkim!!!

Gość gość
Miałem taki sam problem. Używam Butixa i jestem zadowolony.

Gość gość
No napiszcie jeszcze kilka wymyslonych bajek i zareklamujcie ten jeden konkretny produkt barany :D

Gość gość
Soda oczyszczona i tyle. Można na noc, ale lepiej dłużej. Potem wysypać i nic nie czuć. Wiem, bo sprawdzałem.

Gość PzremekP

Rzeczywiście butix jest świetny! Ja używam go też na hemoroidy, zmniejszyły się o połowę.