Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ze nie zajde w ciążę pomocy

Polecane posty

Gość gość

Boje sie ze nie zajde,w ciążę...dlaczego ogarnął mnie taki,strach??bo widze jak inne, pary maja problemy i ja tez zanim urodziłam córkę to trwalo to a dwa lata...jest to corka z poprzednieego związku.obecnie jestem z mezczyzna,z którym planujemy przyszlosc chcemy miec dziecko slub itp Dopiero zaczelismy pierwszy cykl staran Kupilam jemu salfazin Ja biore castagnus i siemie lniane i bylam u ginekologa który wypisal luteine dopochwowo od 16 dc do 25 dc cykle mam roznie na granicy 26 do 35 dniowe Mam juz jedno dziecko tylko zastanawiam się czy ze mna jest wszystko ok skoro corka powstala po,trzech latach codziennego sexu Prowadze niestresujacy tryb życia Nie przemeczam się Nie mam anemii.Zadnych chorób Zrobię badania prolaktyny progesteronu i innych hormonow Zapisalam sie do ginek jednego z lepszycg u nas Nie mam nadżerek brak zapalen brak grzybicy Cytologia ok

Gość gość
Martwi mnie brak sluzu Ciezko mi obliczyc owul mimo ze prowadze kalendarz i mierze temp wg zalecen Na kolejna wizyt e zaniose wykres temp do ginekol. Ale wg mnie owulacje mam w 17 dc w tyn.mies zauwazylam wxrost temp Po okresie mialam 36.6 i 36.5 pozniej nagle skok na 36.9 i juz 5 dni mam 37.0

Gość gość
Hmm i tak czytam na necie jaki swiat jest nie sprawiedliwy bp jedni ludzie,czekaja na dziecko i nie moga dziecka miec a inni nie chca i maja Jestem wkurzona ze to takie niespraqiedliqe Może panikue??moze z nowym facetem mi pojdzie szybciej?? Moze poprzedni miał niepraqidlowosci w nasieniu???

Gość gość
Zastanawiam sie czy to moja wina czy poprEdniego męża Bo on duzo ćwiczył.bral odzywki i sterydów duzo moze to oslabialo jego plemniki dlatego tak dlugo czekałam na córkę?? Moze obecny facet ma.wszystko ok?? A moze to ja.mam cos nie tak Normalnie myśl e o tym okres w wrzesniu byl 17.wrzesien Październik okres od 13.10. Listopad od 18.11.trwal 4 dni Hmm zastanawiam sie teraz kiedy doatane okres

Gość Agggga
Po co sie martwisz jak dopiero pierwszy cykl starań. Ja sie starałam o dziecko prawie rok a miałam 21 lat zdrowa, cykle regularne. Tak to już jest

Gość gość
Pierwszy cykl staran a tak sie faszerujecie! Ja bym chyba zeswirowala. Ja sie staram dopiero 2 cykl, po odstawieniu po 6 latach tabsow, mam juz jedno dziecko. Mam kolezanki na kafe, ktore robia testy owu, chodza na monitoring, z roznym skutkiem. Codzienny seks?? No to to na pewno Ci nie pomoze..nawet plemniki nie maja czasu sie dobrej jakosci naprodukowac. Troche wiecej wiedzy zasiegnac, mniej paniki - polecam.

Gość gość
czyzby nie przesadzasz autorko - wyluzuj staraj sie ale niech nie bedzie to obciazeniem dla twojej psyche bo nic z tego moze nie wyjsc a jak narazie to robisz -

Gość gość
No wlsnie czytalam.na necie o tym codziennym sexie ewent co drugi dzien Pisza ze roznie to bywa ale ze jak ktos ma niergul cykle to jak oblixzy owulacje??musiałaby m codziennie testy owul robic ..??

Gość gość
no wlasnie boje sie do tego stopnia ze nie zajde ze myślę o tyn Boje sie ze dowstane okres;(( Boje sie ze sie nie uda nawet po roku Boje sie diagnozy u lekarza ze mam.jakies zaburzenia Moze mi bbn luteina pomoze

Gość gość
Dodam ze.najbardziej boje sie.rozczarowania.jak dostanę okres