Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja samoocena jest równa 0

Polecane posty

Gość gość

nie wiem już jak sobie radzić. Cięgle myślę, że jestem gorsza, mam o wszystko wyrzuty sumienia bo np. ledwo zaliczyłam kolokwium a powinnam zdać na maksa bo się dużo przygotowywałam a rodzice w końcu płacą mi za mieszkanie a ja nawet uczyć się efektywnie nie potrafię. Patrzę na siebie jako na brzydala, głupią, nic nie wartą idiotkę. Facet z którym byłam okropnie mnie potraktował co skłoniło mnie do jeszcze gorszych refleksji na swój temat zwłaszcza, że teraz swoją nową dziewczynę traktuje dobrze. U innych jakoś błędów nie widzę, uważam, że są w porządku tylko ze mną jest źle jak czegoś nie rozumiem itd. Uważam, że mało wiem, chociaż staram się uczyć czegoś nowego. Nie wiem co zrobić aby dobrze się wreszcie poczuć :(

Gość gość
nikt nie ma pomysłu jak sobie z tym radzić?

Gość Flash167
Również mam ten problem . Ale musisz się podnieśc , zacząć wszystko od nowa .. Zmotywować się do działania i musisz mieć chęć pokazania wszystkim ile jesteś warta ! Bo jestem pewna że jesteś warta bardzo dużo , może troszkę się pogubiłaś w tym wszystkim . Kazdy z nas ma okres kiedy jest z siebie niezadowolony . Aktualnie mogę przybić sobie z Tobą piątke , jestem w takiej samej sytuacji ... Chociaż w sumie , kilka minut temu nienawidziłam siebie , ale pomyślałam troche w inny sposob o tym wszystkim i chyba jest lepiej . Widzisz , trzeba znaleźć w sobie tą siłe która pokieruje Cię w życiu na właściwą drogę ! A chłopaka ? Olej ! Nie warto , na prawde . Gość jest ślepy i nie widzi co stracił ! I to właśnie jemu pokaż na ile Cię stać a sam przybiegnie i będzie chciał Cię na rękach nosić , a wtedy Ty go odepchniesz tak jak on teraz Ciebie . Strasznie Cię cenie bo wiem że jesteś taka sama jak ja , cenie osoby które potrafią zastanowić się nad sobą i potrafią dostrzec w sobie to co złe . Nie mogę patrzeć jak ktoś patrzy na siebie jak na ideał i nie widzi żadnych błędów ! I tu masz plusa ! Dziewczyno głowa do góry , biust do przodu i pewnym krokiem przez życie ! Pamiętaj ! To Ty masz sterować ludźmi a nie ludzie Tobą :***

Gość gość
dziękuję, nawet nie wiesz jak poprawiłaś mi humor :* :)

Gość Flash167
Trzymaj się z dala od ludzi którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje ! A bądź blisko z osobami które sprawiają że czujesz się wielka :) Towarzystwo wbrew pozorom też jest bardzo ważne w życiu ! Ja przez moje , staczałam się na dno . Dopiero mój chłopak uświadomił mi jakie wartosci są w zyciu ważne i co powinno mną kierować :) Jestem i będe mu za to bardzo wdzięczna :) Wydrukuj sobie kilka motywacyjnych cytatów znanych osób które w życiu wiele osiagnęły i przywieś albo przyklej w miejscu które masz na widoku kiedy wstajesz i kiedy zasypiasz :P Mi pomogło :*

Gość gość
i tak zrobię!! :) może mi też pomogą albo chociaż dadzą wiele do myślenia.

Gość Flash167
Trzymam za Ciebie kciuki i wierze że się uda ! Z resztą musi się udać ! :** Bo od życia dostajemy to czego oczekujemy a nie to czego chcemy ! :** Pozdrawiam :)