Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka z pracy podkrada moje teksty

Polecane posty

Gość gość

Zdarza się że ja coś powiem a ona powtarza to samo po mnie, dotyczy to ripost, komentarzy. Wkurza mnie to bardzo. Nie ma swoich tekstów? Jak zwrócić jej uwagę? Dodam że jest starsza i uważa się za mądrzejszą.

Gość gość
u mnie dziewucha z pracy podkradała notorycznie moje pisma i pliki z komputera służbowego zgrywając na pendrive i idiotka u siebie nawet tytułów plikow nie zmieniała :o

Gość leszczynka_
w jaki sposob podkrada? :D piszesz ksiazki a ona wykrada ci wierszowki do artykulow w prasie?

Gość gość
źle się wyraziłam, podkrada moje powiedzonka. Ja coś powiem a ona za mną to powtarza. Jak mnie to wk...

Gość gość
A mozebona tez zna te powiedzonka...

Gość gość
To ty tak nie błyszcz przy kazdej znajomej. Swoje powiedzonka trzymajna "specjalne" okazje, a nie kazdemu i o kazdej porze... ;)

Gość gość
Bez sensu, to ja mam się ograniczać? Tak się sklada ze ona w pracy robi sobie PR sama wokół siebie ze jest najlepsza. a powtarza po mnie teksty. to w czym niby jest taka naj. Bo na pewno nie w oryginalności.

Gość gość
nie chodzi o to czy ona zna te powiedzonka tylko o to ze ja cos powiem a ona po chwili, paru sekundach powtarza to samo. wkurza mnie to ale napisałam tu bo się zastanawiam czy następnym razem nie zwrocic jej uwagi

Gość gość
Zrób to, co uważasz, że poskutkuje. W*********e to, wiem, powiedzonka to jeszcze nic, gorzej jak psychopatce uj***e się naśladować i kopiować ciebie.

Gość gość
Zrób to, co uważasz, że poskutkuje. W*********e to, wiem, powiedzonka to jeszcze nic, gorzej jak psychopatce uj***e się naśladować i kopiować ciebie.

Gość gość
Zawsze mnie bawili ludzie którzy nie mieli swojego stylu i odgapiali ubrania czy fryzure a tu nagle mnie się to przydarzyło bo ta kobieta odgapia moje teksty i to w mojej obecności. Jednoczesnie wiem ze do ludzi w pracy rozpowiada ze jest naj a my (w tym ja) nic nie robimy. To mnie w takim razie wkurza jeszcze bardziej.

Gość gość
Hm... Zgap coś od niej.

Gość gość
Nie ma co. Ani wygladu, ani gustu, ani elokwentnych tekstow nie ma. Jest starsza a zgapia teksty ode mnie. Zenujace ... Gdyby jeszcze nie uwazala się za madrzejsza i nie rozpowiadala tego wszędzie to ok ale tak to mnie wkurza bo ma się za madra a tu taka papuga