Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panna młoda co o takiej myślicie

Polecane posty

Gość gość

Sukienka prosta, brak welonu, malutki bukiecik. Przyszła synowa ma 173 cm wzrostu i chce ubrac 13 cm obcasy czyli będzie miała 186, a mój syn ma 188 wzrostu. Sukienka bardzo prosta. Nie widzi mi się to wszystko. Syn chce ubrać zwykly garnitur i krawat eru, bo jej sukienka będzie tego koloru. Nie chce michy, nie chce kamizelki pod garnitur.

Gość gość
Ja mysle że to ich ślub

Gość gość
Niech się ubierze jak chce, w końcu to jej ślub!!!

ma swoj styl,przeciez to ich slub ty jestes tylko tesciowa,nie krytykuj,bo cie nie polubi a chcesz chyba widywac syna i wnuki,;)

Gość gość
Nie zamierzam się odzywać. Chce tylko wiedzieć czy tylko mi sie to nie podoba. Tym.bardziej że ona rzadko chodzi w obcasach.

Gość gość
Jezu, nie wierzę, że tu takie stare pierdoły piszą.

Gość gość
oprócz za wysokich obcasów to nie ma się co doczepić bo skromnie ale slicznie

Gość gość
Nie będzie się wyróżniać.

Gość gość
A dla mnie idealne

Gość gość
jak cie stac to jej daj hajs na sukienkę, a jak nie to nie masz NIC do gadania

Gość gość
Ona ma.już model wybrany. Szyję ją. Ma bogatych rodziców.

Gość gość
Poza zbyt wysokimi butami (jeżeli jest tak jak mówisz i na codzień nie chodzi w takich butach, to raczej nie wytrzyma w nich wesela), to super sprawa, też chcę mieć skromną sukienkę, bez welonu, z małym bukiecikiem...

Gość gość
Ona twierdzi że wytrzyma bo jak powiedziała bawiła sie w takich butach na wszystkich weselach w tym roku.

Gość sama rama
też mam prostą sukienkę, stroik zamiast welonu :) bukiet jeszcze nie wiem, pewnie przyszłą teściową poproszę o organizację bukietu bo chce się zaangażować. I powiem, że nie mogę się czuć lepiej :) nie podobają mi się te wszystkie sukienki a'la księżniczka czy bezy, kojarzą mi się z salonami z XV wieku :) a welon jak dla mnie zarezerwowany dla dziewicy lub ewentualnie dziewczyny wyprowadzającej się z domu rodzinnego dopiero po ślubie. Ja mieszkam z moim facetem już lata więc czułabym się nie na miejscu z welonem.

Gość gość
a co sie panci widzi?? suknia jak beza z cekinami, welon wysoki na metr i dlugi na 5, niski obcas zeby czasem synusia nie zaslonila?? babo wez sie ogarnij, to nie twoj slub, dobrze ze chociaz syn madry...

Gość gość
owspółczuje jej takiej tesciowej jak ty, co cie to obchodzi jej ślub jej wybur, a ty stara kwoko na forum d**e jej potrafisz obrabiać , szkoda ze syn twoj tego nie przeczyta dalby c***opalic, jak smiesz sie wtraca, to jej dzien i napewno sie cieszy a ty sie wtracasz

Gość gość
Ale ona jest wysoka, szczupła więc jak ona będzie wyglądała w tej prostej sukience i wysokich szpilach równa z moim synem.

Gość gość
Nic ci do tego, to jej ślub i tylko ona o tym decyduje. Zdumiewające, ze zamiast cieszyć się szczęściem syna, Twoim problemem jest 'jak to będzie wyglądało' -- czyli co ludzie powiedzą. Wspolczuje juz dziewczynie, ze będzie miała tak pustą teściową.

Gość gość
Brzmi jak piękna panna młoda :) Z klasą i bez wiejskiego przepychu żeby udowodnić nie wiadomo co nie wiadomo komu. Te wszystkie suknie księżniczkowe z milionem falban, kokard, cekinów i nie wiadomo czego jeszcze, długie, ciężkie welony i w zimie tandetne futerkowane białe bolerka to po protu masakra :D jak szalone śluby z Rosji czy Ukrainy, bezguście. Oczywiście jak ktoś tak lubi to niech robi śmiało :D Odnośnie ślubu to każdy powinien mieć taki jak sobie wymarzy a goście mogą myśleć co chcą ale od komentarzy powinni się powstrzymać ;)

Gość det
wg mnie to juz przeszłość suknie bezy i wesele zastaw sie a postaw sie, prostota to klasa a suknie typu na bogato to kicz i wiocha. I ja chce miec skromna suknie i maly welon .

Gość gość
Alinaaa skończ już drążyć temat.