Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy niska kobieta może być seksbombą

Polecane posty

Gość gość
w przedszkolu ma się miseczkę zero :) jeszcze nie widziałam kobiety z samymi sutkami bez żadnej wypukłości, widocznie mało widziałam :P

Gość gość
TAK JAK UTYJE DO 100 kg, to napewno maly gruby kurczak bedzie

Gość gość
"Nie widziałam ładnej wysokiej dojrzałej kobiety.Młode i owszem bywają,ale już ok 30-40 gdy tyją i zmieniają się im rysy twarzy wyglądaja po prostu brzydko." dobre:D:D:D a niskie juz nie tyja i nie brzydna??:D poza tym seksbomba to chyba mloda, ciezko zeby jakas starucha byla seksbomba Mysle, ze to nie zalezy od wzrostu ale od urody proporcji i charakteru

Gość gość
Musi być duży tyłek? Niektórym się podobają drobne, o gustach się nie dyskutuje.

Gość gość
Może i się nie dyskutuje, ale każdy ma inne preferencje, ja lubię, szczupłe, niezbyt żyrafowate z dlugimi szyjami, ale za to ze zgrabnym tyłkiem i pokaźnym bistem.

Gość gość
pooglądaj sobie "sekrety chirurgii" na tvn style tam takie bywają to się nazywa "niedorozwoj piersi".Współczuję im.

Gość gość
180 to już drągalica a nie seks, w d***e byłes, g***o wiesz.

Gość NMAgyiniinaa40854A
O ile nie jest bardzo niska nie ma 140 cm przez chorobę to oczywiście że może. I ta co ma 150 i ta 190 cm :) Tak samo niski i wysoki facet może być mega przystojny :)

"180 to już drągalica a nie seks, w d***e byłes, g***o wiesz." ----- ojoj, jakaś sierotka nie pojęła ironii :D poza tym nie wiem, jakim cudem alicja może być rodzaju męskiego :P ---- sama jestem niska i jakoś potrafię mieć do siebie dystans. niektórzy jak widać - nie mają :P

Gość gość
Mam 160 i zawsze byłam seksowna kobieta i jestem, wiem to od mężczyzn, wzrost ma najmniejsze znaczenie, mężczyźni oceniają inne atuty w kategorii seksualności.

Gość gość
o seksowności - sposób poruszania się, powab czasami kobiety seksowne wcale nie są ładne, ani zbyt zgrabne

Gość gość
To fakt, a modelki nie są sexbombami, wreszcie jakies porozumienie.

Gość gość
mam 174-5 cm i zawsze facec****strzegali mnie jako super kobiecą, seksi, więc to nie zależy od wzrostu