Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurde

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym coś znaczyć, być kimś, robić coś dobrze albo przynajmniej stawać się lepsza w czymś.. A nie robię nic. Myśle o wielkich sprawach a nawet z tymi mniejszymi sobie nie radze. Rozdrabniam się cholernie. Chciałabym być najlepsza we wszystkim.. A nie jestem w niczym..:/ Nie wiem co mam ze soba zrobić, nie moge sie skupić na niczym. Nie wiem w którą stronę iść..

Gość gość
po co tyle do siebie wymagac?

Gość gość
Własnie o to chodzi, że dużo chce, dużo pragne, dużo wymagam od siebie, ale jeśli przychodzi do robienia to rozdrabniam się, albo jak "nie moge zrobić najlepeij to nie robię w ogóle" Durne myślenie, ale nie mogę przestać w taki sposób się zachowywać.. Po co? zeby być kimś, żeby polubić siebie, żeby być szczęsliwa, być wystarczająca dla kogoś..

Gość gość
Chcę być lepsza niż Sasha Grey .. ćwicze na parówkach z biedronki

Gość gość
Podszywy jak zawsze na poziomie. Nie mógłbyś napisać czegoś normalnego?

Gość jagudka08
zamiast gadac po prostu wez sie za cos - proste? Nic sie nigdy nie wydarzy jesli bedziesz siedziec z zalozonymi rekami i czekac na manne z nieba , bo ona nigdy nie spadnie.

Gość gość
"Znaczyć coś"? Co przez to rozumiesz? Dla kogoś? Dla siebie samej? Stawać się lepszą? Każdy jest w czymś dobry tylko nie każdy zdaje sobie z tego sprawy. Nie możesz jednocześnie łapać kilka wron za ogon. Zacznij od tego co sprawia C**przyjemność. Jeżeli dobrze się czujesz, ochota na resztę sama nadejdzie. Możesz być kimkolwiek zechcesz, tylko TO zależy od Twoich ambicji, determinacji i chęci. Przestań się rozdrabniać, za dużo rozkminać, tylko weź się w garść. Zacznij od małych kroczków. Ty sterujesz swoim życiem. Rób tak, abyś Ty była w nim zadowolona i szczęśliwa. Da się. Powodzenia :-)