Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia09

Szukam fotografa ślubnego

Polecane posty

Gość Klaudia09

Szukam dobrego fotografa ślubnego. Słyszałam coś o portalu www.codoslubu.pl , jeszcze tam nie szukałam, ale moja koleżanka znalazła tam mega dobry zespół. Na dodatek nie drogi. A może Wy sami możecie mi polecić kogoś dobrego z okolic Warszawy?

Gość gość
zastanawiałam się czy ten temat to kryptospam czy powazne pytanie, ale na wszelki wypadek zgłosiłem do usuniecia :classic_cool:🖐️

Gość Fitnesskaaa
też tam szukałam i warto, bo ogłaszają się osoby naprawdę na poziomie, a nie jakieś wyrwane nie wiadomo skąd

Gość gość
photo-shoot.eu więcej na jego profilu na fb jest :) i ma fajne auto, które jest w cenie zdjęć (przewozi nim do ślubu)

Gość gość
No i skłamałam, dla par, które korzystają z usług foto auto gratis, a nie w cenie ;)

Gość Felak
bez hejtów, ale na www.codoslubu.pl oblukałam, że dużo fajnych zespołów się ogłasza :D dobrze, że właśnie są takie portale :)

Gość gość
A zna któraś z was może http://rgfotograf.pl/ Chodzę po forach i widzę, że pojawia się ale wolała bym się upewnić, że to nie wszędobylska reklamy. Czy któraś z was miała z nim może sesję i zechciałaby pokazać jakieś jej efekty ?

Gość Szukam fotografa

Ja polecam Agnieszkę Kłosińską . Robiła nam ślub parę lat temu. Piękne zdjęcia jak obrazy.